Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 39931 tot 39935
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

Hoe zal QE 4 er uit zien?

Hier en daar zijn al geluiden te horen hoe QE 4 er uit gaat zien. Het probleem met QE 4 is dat QE 3 oneindig is. Althans tot bepaalde vooropgestelde doelen bereikt zijn. Zo moet de economie terug aantrekken en moet de werkloosheidsgraad gedaald zijn tot een houdbaar en aanvaardbaar niveau.

Hoe ziet QE 4 er nu uit? QE 4 kan omschreven worden als het aanpassen van de parameters. De FED kan de parameters bewerken om zo de QE-kraan langer open te houden. Er zijn FED afgevaardigden die 3 % inflatie willen zien, anderen 2 %. De ene wil 7 % werkloosheid, de andere 5,5 %.

De parameters zullen de toekomstige evolutie van quantitative easing worden en de parameters kunnen uiteraard ten alle tijden aangepast worden.

Bron: kro.nl
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

Brandpunt: Het Bankenbedrog

Honderdduizenden mensen beleggen hun spaargeld via een bank. Maar, door verborgen kosten en beleggingen in zeer risicovolle producten valt het rendement vaak tegen. Hoe eerlijk zijn banken tegen hun klanten? We nemen de proef op de som met een verborgen camera. KRO Brandpunt over banken die rijk worden,terwijl het vermogen van hun klanten verdampt.

Bron: hd-technieuws.net
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

Massaontslagen bij Sharp

Elektronicaconcern Sharp gaat 10.966 werknemers ontslaan en verkoopt tevens bezittingen om zijn schulden af te lossen. Verder worden overzeese fabrieken afgestoten en vier binnenlandse verkoopkantoren worden in april volgend jaar geintegreerd. Een speciaal team gaat vanaf 1 oktober de saneringen begeleiden. Met de ingrepen hoopt men weer winstgevend te worden. Sharp gaat verder zijn werkzaamheden voor LCD televisies herzien, terwijl de activiteiten voor LCD schermen voor smartphones worden versterkt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

Uitstel bezuinigingen Griekenland kost 13 tot 15 miljard

Griekenland heeft 13 tot 15 miljard euro extra nodig om een verlenging van 2 jaar te kunnen financieren bij het implementeren van de bezuinigingen.

De Europese belastingbetaler kan daarbij echter buiten schot blijven. Dat heeft de Griekse minister van Financiƫn Yannis Stournaras dinsdag gezegd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

MARKET COMMENT: Wall Street opent vrijwel vlak

De Amerikaanse futures wijzen dinsdag op een vrijwel vlakke opening van Wall Street, in aanloop naar de publicatie van de S&P Case Shiller huizenprijzenindex om 15.00 uur. Gerekend wordt op een positief cijfer, waardoor de markt erop rekent dat de indices na publicatie van de data een opwaartse trend zullen laten zien. Daarnaast gaat de aandacht van de beleggers uit naar Caterpillar, nadat het concern maandag laat zijn winstverwachting voor 2015 neerwaarts bijstelde naar een nettowinst van $12 - $15 per aandeel, van de eerder voorziene $15 - $20 per aandeel. Om 14.00 uur publiceert The Conference Board cijfers over het Amerikaanse consumentenvertrouwen over september. Gerekend wordt op een stijging van de index naar 65,0 van 60,6 in augustus. Omstreeks 13.05 uur noteren de futures voor de Dow Jones Industrial Average 5 punten hoger, winnen de S&P 500 futures 0,40 punten en dalen de Nasdaq 100-futures 0,50 punten. (PBU)