EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39931 tot 39935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Steeds meer tweeverdieners met koopwoning lopen risico op restschuld

Het CBS maakte vandaag bekend dat steeds meer tweeverdieners met een koopwoning in de gevarenzone dreigen te komen. Eind 2010 had ruim een derde van deze groep een hypotheekschuld die hoger was dan de woningwaarde. Bij verkoop van de woning zou deze groep mensen dus met een restschuld blijven zitten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Beurzen nemen rustpauze

Na vijf dagen van winst waren de Europese beurzen vandaag even aan wat rust toe. In Brussel zakte de Bel20 met 0,33 procent tot 2.400,68 punten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Amerikaanse economie zal die van Europa en Japan voorbij stuiven

We naderen het jaareinde en dus is het tijd voor de eindejaarslijstjes. Eén van de vragen die zal worden gesteld, is in welke regio de economische vooruitzichten er het best uitzien. Maar eigenlijk kennen we het antwoord op die vraag al: de VS gaan sneller groeien dan de Eurozone en Japan.

Federal Reserve Chairman Ben Bernanke is er vast van overtuigd dat de Amerikaanse economie een goed jaar tegemoet kan zien, op voorwaarde dat er een oplossing kan worden gevonden voor de ‘fiscal cliff’. Is dat niet het geval, dan ziet het plaatje er minder goed uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Monteurs vinden 300.000 dollar aan goud onder vloer

Tijdens het installeren van een nieuw verwarmings- en koelsysteem in Sacramento, Florida, deden twee monteurs een wel heel bijzondere ontdekking. Ze vonden voor 300.000 dollar aan goud onder een woningvloer.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Angela Merkel: schuldencrisis duurt nog minstens 5 jaar

De Eurozone heeft nog minstens 5 jaar nodig om zich te herstellen van de schuldencrisis die zelfs Europa’s grootste economie treft, zei Angela Merkel. Diegene die denken dat alles over 2 jaar opgelost is, is verkeerd. We hebben discipline nodig om de wereld ervan te overtuigen dat het de moeite waard te investeren in Europa.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs