EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3996 tot 4000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 14 mei 2017

In deze 20 steden verdien je het meeste geld ter wereld

Heb je maar een karig loon en wil je graag wat meer verdienen per maand zonder veel meer te werken? Dan moet je misschien overwegen om je koffers te pakken en te verhuizen. De Deutsche Bank heeft namelijk een rapport uitgebracht met daarin een lijst met steden en hun gemiddelde inkomen. En we kunnen dit al verklappen: België staat niét in de top-20.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 13 mei 2017

Rijkdom is vaak een gevolg van geluk, maar zeg dat nooit tegen iemand die rijk is

De verhalen over de selfmade miljonairs die dankzij talent en inzet hun fortuin hebben opgebouwd, zijn meestal niet meer dan een mythe.

De verhalen over de selfmade miljonairs die dankzij talent en inzet hun fortuin hebben opgebouwd, zijn meestal niet meer dan een mythe.

Dat zegt Danny Dorling, professor geografie aan de University of Oxford.

Diegenen die de top bereiken, hebben dat volgens Dorling meestal niet te danken aan eigen verdiensten, maar vaak vooral aan een aantal onrechtvaardige voordelen – zoals een blanke en rijke afkomst – waarmee ze van start konden gaan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 13 mei 2017

Dit zijn de rijkste persoon ter wereld per leeftijd (van 100 tot 21 jaar)

Dit is je kans om jezelf te vergelijken met de rijkste leeftijdgenoten. De ene werd rijk door hard te werken, de andere werd rijk door een erfenis. De meeste miljonairs en miljardairs komen uit de eerste categorie. Onderstaande lijst somt de rijkste mensen op per leeftijd op basis van de Bloomberg Billionaire Index van begin mei.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 13 mei 2017

Te lullig voor woorden

ECB-president Mario Draghi lag gisteren behoorlijk onder vuur van de Tweede Kamer, toen hij 'op audiëntie' moest komen. Maar veel meer dan grandstanding van enkele Kamerleden was het niet, wil Kees de Kort wel even kwijt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 mei 2017

Siemens schrapt 1700 banen in Duitsland

Het Duitse technologieconcern Siemens schrapt 1700 banen in Duitsland als onderdeel van een reorganisatie van zijn digitale activiteiten. Daarnaast worden nog eens 1000 arbeidsplaatsen overgeheveld naar externe dienstverleners.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs