EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39981 tot 39985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

'Verlies tienduizenden banen in zorg dreigt'

Zorgondernemersorganisatie Actiz vreest voor het verlies van tienduizenden banen in de zorg als gevolg van de maatregelen uit het regeerakkoord.

Zorgondernemersorganisatie Actiz vreest voor het verlies van tienduizenden banen in de zorg als gevolg van de maatregelen uit het regeerakkoord.

Dit laat de organisatie woensdag weten.  "Als de plannen worden uitgevoerd, zal de zorg verschralen, zullen medewerkers worden ontslagen en zal een instabiele toekomst voor de zorgorganisaties ontstaan", zo laat het weten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

'MKB moet duurzaam met personeel omgaan'

Nederland zal door de vergrijzing de komende jaren een tekort aan arbeidskrachten kennen. Veel grote bedrijven hebben hier al op ingespeeld, maar veel mkb-bedrijven nog niet. Dit kan nadelige gevolgen hebben, omdat de ruim de helft van de Nederlandse beroepsbevolking actief is in het mkb-landschap.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

Vestas blijft banen schrappen

De Deense windturbinefabrikant Vestas zet volgend jaar opnieuw het mes in de organisatie. Het bedrijf schrapt daarbij 3000 van de huidige 19.000 banen, zo werd woensdag gemeld.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

'Verzekeraars aan vooravond van ontslaggolf'

DEN HAAG - De groeiende concurrentie en winstmarges die structureel onder druk staan, dwingen de Nederlandse verzekeringsreuzen steeds meer tot inkrimpen. De sector staat aan de vooravond van een ontslaggolf

Dat voorspellen vakbonden De Unie en FNV Finance in een reactie op de ontslagronde bij Nationale-Nederlanden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

Startersleningen op slot

Starters op de woningmarkt kunnen voorlopig geen starterslening meer aanvragen. Dat is een consequentie van de onduidelijkheid over de fiscale voordelen van de starterslening volgend jaar. De Stichting Stimulering Volkshuisvesting Nederland (SVn) heeft dinsdag bekendgemaakt voorlopig geen nieuwe aanvragen meer in behandeling te nemen.

Lees verder op hypotheeksteun.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs