EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39981 tot 39985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Wall Street viert Thanksgiving met winst

De beurs van New Jork heeft Thanksgiving in stijl gevierd. Tijdens de traditioneel ingekorte handelsdag daags na de feestdag sloot de Dow Jones-sterindex 1,35 procent hoger op 13.009,68 punten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Brazilie kocht in oktober 17,2 ton goud

Brazilië heeft in oktober voor de tweede maand op rij goud aan haar reserves toegevoegd. Met een aankoop van 17,2 ton brengt het land haar totale goudreserve op 52,5 ton, het hoogste niveau sinds januari 2001. In september kocht Brazilië 1,7 ton goud, de eerste aankoop in bijna tien jaar tijd. Door de goudvoorraad uit te breiden beschermt het land zich tegen een waardedaling van valutareserves.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Wall Street sluit korte sessie hoger

De effectenbeurzen in New York stevenden vrijdag af op hogere slotstanden, na een korte handelssessie in verband met feestdagen. Donderdag waren de Amerikaanse markten al de hele dag gesloten vanwege de viering van Thanksgiving Day.

De vrijdag na Thanksgiving Day staat bekend als 'Black Friday'. Veel Amerikanen zijn nog vrij en gaan massaal op zoek naar koopjes voor de feestdagen. De handelsvolumes bleven dan ook beperkt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Beste beursweek in maanden!

Een opvallende stijging van het business confidence in Duitsland en de opening van de koopjesperiode voor Kerstmis/nieuwjaar volstaan om de koersen op de beurs van Wall Street een krachtig duwtje in de rug te geven. De positieve trend is niet nieuw, want tekent zich al enkele dagen af.

De Standard & Poor’s 500 heef de sterkste stijging sinds juni achter de rug. James Dunigan van PNC Wealth Management is er van overtuigd dat ‘the best is yet to come’. De onderhandelingen over de ‘fiscal cliff’ zouden wel eens vlotter dan verwacht kunnen verlopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Wat is NU de beste belegging

Wat is nu de beste belegging: fysiek goud of goudmijnaandelen

Wat is nu de beste belegging: fysiek goud of goudmijnaandelen

Vele vragen zich af wat de beste investering is: fysiek goud of goudmijnaandelen. Van goudmijnaandelen wordt gezegd dat ze met een hefboom werken ten opzichte van goud. Als de goudprijs stijgt, moeten de mijnaandelen sterker stijgen en visa versa. Maar deze hefboom werkt niet altijd gedurende een

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs