EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40006 tot 40010 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Downgrade Frankrijk was vooral een ‘Chirac-Sarkozy’ downgrade

Moody’s Investor Services heeft Frankrijk de AAA-rating ontnomen, met een negatieve bias. Alleen Fitch heeft nog de hoogste waardering voor de Franse staatsobligaties, weliswaar eveneens met een negatieve bias. Standard & Poor’s ontnam de Fransen al bijna een jaar geleden de hoogste rating.

Op de markten werd het bericht echter eerder schouderophalend onthaald. Er was eigenlijk nooit sprake van negatieve reacties, wat in ‘normale’ omstandigheden wel het geval zou zijn. De omstandigheden waren echter niet helemaal ‘normaal’, want Griekenland en Spanje krijgen alle aandacht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Beurzen omhoog in rustige handel

De Europese beurzen wisten zich vrijdag op te trekken aan een hogere opening van Wall Street. De omzetten bleven echter laag vanwege een verkorte handelsdag op de Amerikaanse beurzen. Ook werd gewacht op de onderhandelingen over Griekenland, die maandag worden voortgezet.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,8 procent hoger op 330,18 punten. De MidKap-index klom 0,3 procent tot 516,55 punten. De beurzen in Parijs, Londen en Frankfurt stegen tot 0,6 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Flashcrash in goud volgens Goldprice?

Wie de goudprijs de afgelopen dagen heeft gevolgd op www.goldprice.org zag een merkwaardig patroon. Drie dagen op rij ging de goudprijs op het meest rustige tijdstip opeens met $20 per troy ounce omlaag, om vervolgens weer met $20 te stijgen. De daling vond steeds plaats in het half uur waarin de handel aan de New York Globex gesloten is en alleen Sydney nog open is.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Wall Street begint in de plus

In New York zijn de Amerikaanse beurzen vrijdag in de plus begonnen. De omzetten op de beurzen zullen naar verwachting laag blijven aangezien Wall Street al om 19.00 uur (Nederlandse tijd) zijn deuren sluit. Donderdag waren de Amerikaanse markten de hele dag gesloten vanwege de viering van Thanksgiving Day.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

'Wall Street opent licht hoger'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen vrijdag licht hoger beginnen. De omzetten op de beurzen zullen naar verwachting laag blijven aangezien Wall Street al om 19.00 uur (Nederlandse tijd) zijn deuren sluit. Donderdag waren de markten de hele dag gesloten vanwege de viering van Thanksgiving Day.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs