EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40011 tot 40015
Geplaatst op: zaterdag 13 oktober 2012

Merkel gelooft in vooruitgang Griekse economie

Angela Merkel heeft zaterdag gezegd dat ze vindt dat de Griekenland vooruitgang boekt met bezuinigingen en hervormingen, hoewel dat langzamer gaat dan eerst werd verwacht.

Volgens Reuters zei Merkel in een wekelijkse videopodcast: "Ik heb de indruk dat ze stap voor stap vooruitgang boeken. Het is vaak langzamer dan we hadden verwacht, maar wat dat betreft moeten we Griekenland nieuwe kansen blijven geven."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 oktober 2012

Goud voor de tweede week op rij in de min

Vorige week was al geen beste week voor de goudmarkt, maar ook deze week was een week voor goud die niet in de plus eindigde. Het verlies was weliswaar klein, maar toch ging er deze week 0,3% van de goudprijs af, waardoor de koers nu staat op 1766 dollar per troy ounce. Dit is daarmee de tweede week op rij dat de goudprijs geen stijging weet te realiseren.

Aanhoudende onzekerheid in voornamelijk Griekenland zorgen ervoor dat goud maar lastig van zijn plek afkomt. Daar komt ook nog de bezorgdheid van de markt kijken omtrent de uitspraken van de voorzitter van het IMF. Mevrouw La Garde zorgde er met haar uitspraken over Griekenland voor dat de markt onzeker werd over de situatie in Griekenland.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 oktober 2012

'Enorme buit bij diamantroof Antwerpen'

Misdadigers hebben afgelopen week mogelijk voor vele miljoenen aan diamanten buitgemaakt bij een Indiase handelaar in Antwerpen.

Misdadigers hebben afgelopen week mogelijk voor vele miljoenen aan diamanten buitgemaakt bij een Indiase handelaar in Antwerpen.

Dat meldden Indiase media. De buit zou rond 21 miljoen euro bedragen. Volgens de krant The Times of India zijn de daders Italiaanse maffiosi. Ze ontvoerden naar verluidt de vrouw van de verkoopdirecteur van het bedrijf Kiran Gems.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 13 oktober 2012

EU en VS moeten onzekerheid wegnemen

Europa en de Verenigde Staten moeten snel trachten de grootste bedreigingen voor de internationale economie weg te nemen. Dat was zaterdag de belangrijkste boodschap op de jaarvergadering van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), waar vooral bleek hoe groot de onzekerheid rond de wereldeconomie nog altijd is.

Ministers en centrale bankiers uit alle hoeken van de wereld deden op de top hun best om een enigszins positieve boodschap over te brengen, door in hun verklaringen te wijzen op de stappen die de afgelopen maanden vooral in de eurozone zijn gezet. Daar is nu meer uitzicht op een oplossing dan enkele maanden geleden, stelde onder meer de Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner. ,,Maar de implementatie van de afspraken blijft het belangrijkste'', vatte hij de mening van velen samen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 13 oktober 2012

Wie is er bang voor de Grote Boze Golf?

Klagen over de economische crisis is als klagen over het weer. We koesteren het irrationele en onrealistische verlangen naar een immer schijnende zon. De aandelen moeten voortdurend omhoog (de huizenprijzen ook), onze inkomens moeten ieder jaar boven de inflatie uitstijgen, we willen almaar gelukkiger worden, de hele tijd gezond zijn…

De almaar stijgende lijn is natuurlijk een hardnekkige illusie. Vrijwel niets in de natuur vertoont een voortdurende stijging. Het weer wisselt voortdurend, de beurskoersen gaan onherroepelijk op en neer, huizenprijzen fluctueren en gezond zijn gaat gepaard met ongezond zijn. Zo zit de wereld in elkaar, of we dat nou willen of niet.

Lees verder op nuzakelijk.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs