EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40046 tot 40050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Nieuw Socialisme

Na correctie voor schulden en inflatie blijkt dat per saldo niemand rijker is geworden. Ze kunnen in het algemeen welgestelder zijn geworden. Maar, sommigen zijn enorm veel rijker geworden. Over het geheel genomen, als de schulden van het verleden worden bijgeteld, is het land helemaal niet rijker geworden. Sinds het einde van de gouden standaard in 1971, zijn de netto lonen na belastingen, per hoofd van de bevolking niet meer gegroeid. “Gemiddeld zijn we niet rijker geworden over de afgelopen 40 jaar …”

[...]

Lees verder op Solidor.com
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Welvaart van de Russische bevolking voorbije tien jaar sterk verbeterd

De welvaart van de Russische bevolking is de voorbije tien jaar duidelijk verbeterd en steeds minder mensen ondervinden moeilijkheden om financieel rond te komen. Dat is de conclusie van een enquête bij zestienhonderd Russen door het onderzoeksbureau Levada Center. Er wordt opgemerkt dat op dit ogenblik 19 procent van de Russische bevolking gemakkelijk in staat is om duurzame gebruiksgoederen te kopen. Tien jaar geleden kon slechts 6 procent van de bevolking zich dergelijke producten veroorloven. Er wordt wel opgemerkt dat deze bevolkingsgroep nog altijd niet de mogelijkheid ziet om duurdere producten aan te schaffen. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Vijf vragen over de Europese begroting

Op de EU-top in Brussel staan donderdag en vrijdag de onderhandelingen over de nieuwe begroting van de Europese Unie op de agenda. NU.nl legt u deze begroting middels vijf vragen uit. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Voedselbanken in VS bijna door voorraden heen

This is a very interesting yet ominous article from Reuters about the current food bank situation in these United States.  As a result of the drought this summer the Federal government ended up buying less food than normal, and because this excess food is used to provide assistance to the poor in many cases, there simply may not be enough to go around.  This sets up a potentially tragic situation as we head into 2013, and is likely to bring heightened social unrest to our shores as I outlined in my recent article The Global Spring.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

“Je moet gek zijn om aandelen Apple nu te verkopen”

Op Wall Street wordt de evolutie van de beurskoers van Apple op de voet gevolgd. Apple was de ‘shooting star’ op de Nasdaq tot het aandeel voor enkele weken ongenadig werd afgestraft. De beurskoers daalde met ruim 20 %, waardoor van een ‘bearish trend’ mag gesproken worden.

Alles draait nu natuurlijk om de vraag of de koersval bij Apple al dan niet gerechtvaardigd was. Hoofdargument is dat de bedrijfsresultaten niet meer zo schitterend waren als een tijdje geleden. Apple zou met andere woorden over het hoogtepunt heen zijn. Maar is dat werkelijk zo?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs