EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40051 tot 40055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 21 oktober 2012

'Zwitserse banken gaan duizenden banen schrappen'

De Zwitserse banken UBS en Credit Suisse schrappen mogelijk tussen de 5000 en 7000 banen.

De Zwitserse banken UBS en Credit Suisse schrappen mogelijk tussen de 5000 en 7000 banen.

Dat bericht de Zwitserse krant Der Sonntag op basis van anonieme bronnen.

UBS zou van plan zijn om tussen de 3000 en 5000 arbeidsplaatsen te schrappen om kosten te besparen. Zo’n 900 banen die verloren gaan vallen binnen de informatietechnologie. De rest van de ontslagen zullen vallen bij de investeringsbank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 21 oktober 2012

Grieks-Cyprus vraagt 11 miljard euro noodsteun aan Europa .

Cyprus wil een bedrag van 11 miljard euro aanvragen bij de Europese Unie om zijn banken te herkapitaliseren. Voor het kleine eiland is dat een enorm bedrag, dat neerkomt op 62 procent van het bruto binnenlands product (bbp).

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: zondag 21 oktober 2012

Europeanen kopen noodfondsobligaties

De obligaties van de Europese noodfondsen EFSF en ESM zijn tot nu toe vooral in trek bij Europese beleggers zelf. De helft van de tot nu toe verkochte papieren is opgekocht door Europeanen. Dat meldt de Duitse krant Bild maandag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 21 oktober 2012

De Europese superstaat komt.

Voormalig minister Ben Bot zei het in de televisie-uitzending De Slag om Brussel van afgelopen maandag echt: de politieke integratie, die moet resulteren in een Federatie van Europa, moet en zal er komen. Als het niet rechtsom zou gaan (eerst een politieke integratie, dan de economische met de euro, zoals aanvankelijk het plan van Nederland was), dan moest het maar linksom (eerst de euro en als die vast loopt in een crisis, dan zou de politieke integratie wel afgedwongen worden).

Verschillende malen heb ik gezegd en geschreven dat politici die aan de touwtjes trekken niet eerlijk zijn over Europa. Om de euro te laten overleven is een Federatie van Europa nodig, met een daarbij behorende banken-, begrotings- en fiscale unie. Zo niet, dan kan en zal de euro in de huidige vorm niet in stand blijven. Het televisieprogramma ‘Altijd Wat’ van 26 juni dit jaar, waarin ik iets kort vertelde over de Euro-oplossingsmatrix, had als kern dat er veel oneerlijkheid is Europa en werd de vraag gesteld of Europa een droom of dwangbuis is?

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 21 oktober 2012

Wie denkt dat van Rompuy dat hij eigenlijk is

In de toekomst zal blijken dat een sterkere bankenunie in de Europese Unie een herhaling van de financiële crisis grotendeels onmogelijk maakt. Dat heeft Europees Raadsvoorzitter Herman Van Rompuy gezegd in de Zevende Dag.

In de toekomst zal blijken dat een sterkere bankenunie in de Europese Unie een herhaling van de financiële crisis grotendeels onmogelijk maakt. Dat heeft Europees Raadsvoorzitter Herman Van Rompuy gezegd in de Zevende Dag.

De 27 staatshoofden en regeringsleiders kwamen overeen dat de lidstaten en het Europees Parlement vóór 1 januari 2013 een akkoord moeten vinden over het bankentoezicht. 'Voor het einde van het jaar moet het bankentoezicht geregeld zijn', zegt Van Rompuy.

De Europese Unie krijgt vaak kritiek dat het niet snel genoeg doortastende beslissingen neemt. Van Rompuy is het daar niet mee eens. Volgens hem is de timing van ondergeschikt belang en is de sterkere bankenunie met een centrale toezichthouder 'revolutionair'.

Lees verder op standaard.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs