EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40056 tot 40060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

'Hogere opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal donderdag hoger openen. Ook de andere Europese beurzen zullen met winsten beginnen. De Europese aandelenmarkten varen donderdag op eigen kompas aangezien Wall Street gesloten zal blijven vanwege Thanksgiving Day.

,,De AEX begint 1 tot 2 punten hoger in navolging van de kleine koerswinsten op Wall Street. Een negatieve reactie op het uitstel van een akkoord over verdere steun aan Griekenland is uitgebleven. Daarnaast zorgt de wapenstilstand in de Gazastrook voor enige rust op de markten. Het zal vandaag naar verwachting ook rustig blijven aangezien de beurzen in de VS gesloten zijn", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Nikkei zet opmars voort

De beurs in Tokio zette donderdag de opmars voort. De stijging werd aangevoerd door de Japanse automakers en elektronicaconcerns, die bleven profiteren van een goedkopere yen.

Een positief industriecijfer uit China zorgde eveneens voor optimisme. De Nikkei eindigde 1,6 procent hoger op 9366,80 punten. Dat is het hoogste niveau in ruim een halfjaar. De Japanse beurs is vrijdag gesloten vanwege een nationale feestdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Brussel wil hoofdstad worden van islamitische banken

Het Brussels Gewest bereidt zich voor op een economische missie naar de Golfregio. De bedoeling van de missie is op termijn islamitische banken naar de Belgische hoofdstad te lokken. Dat schrijft La Libre Belgique.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Marathonoverleg in Brussel over begroting

De regeringsleiders en staatshoofden van de 27 EU-landen en toekomstig lid Kroatiƫ vergaderen donderdag en vrijdag weer in Brussel. Op de agenda van de top staat de meerjarenbegroting van de Europese Unie voor 2014-2020. Het zal een marathonoverleg worden.

De tegenstellingen zijn enorm: landen die meer ontvangen uit Brussel dan betalen, willen een zo groot mogelijke begroting, terwijl de nettobetalers waaronder Nederland willen dat Europa met minder geld rondkomt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

'Omvallen Dexia bedreiging voor heel Europa'

Dit betoogt de raad van bestuur van Dexia in een rapport dat is opgesteld in aanloop naar de beslissing om de bank staatssteun te geven, zo meldt De Tijd.

Als er geen steuninjectie plaatsvindt, valt de bank om en wordt er 991,5 miljard euro aan schulden direct opeisbaar. Vrijdag 21 december vindt er een buitengewone algemene vergadering plaats die bepaalt of de restbank Dexia 5,5 miljard euro krijgt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs