EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40056 tot 40060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Het gouden ei: goud en zilver streaming bedrijven

Goud en zilver doen het al vele jaren beter dan de rest. Goudmijn- en zilvermijnaandelen kunnen gebruik maken van een hefboom om het zelfs nog beter te doen dan goud en zilver. Maar er is nog een businessmodel dat het nóg beter kan doen dan de mijnaandelen: streaming bedrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Nieuwe zilver infographic van VisualCapitalist

Op het blog van Visualcapitalist verscheen onlangs een nieuwe infographic over zilver. De maker belooft drie delen, waarvan dit het eerste deel is. Deze infographic gaat in op de eigenschappen en de historie van zilver. De tweede zal de vraag en aanbod fundamentals bespreken en de derde zal ingaan op de mogelijkheid om te beleggen in zilver.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Europa bant high frequency trading in grondstoffen

Het Europese parlement heeft een nieuwe regel doorgevoerd die het high-frequency trading (HFT) beperkt in grondstoffen, inclusief goud. Het is de eerste Europese maatregel tegen het fenomeen HFT.

Het Europese parlement heeft een nieuwe regel doorgevoerd die het high-frequency trading (HFT) beperkt in grondstoffen, inclusief goud. Het is de eerste Europese maatregel tegen het fenomeen HFT.

De maatregel bestaat onder andere uit de introductie van een gesynchroniseerde klok voor aandelen, obligaties en grondstoffen zodat de regulatoren misbruik sneller en gemakkelijker kunnen opsporen op verschillende platformen waar men dezelfde trades kan uitvoeren. Orders zouden ook minstens 500 milliseconden in de markt moeten blijven, veel langer dan high-frequency trades.

Het Europees parlement moet nu met de EU lidstaten tot een eindtekst komen zodat de wet in werking kan treden in 2014.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Fitch rating bureau verhoogt status van Turkije.

Turkey received an investment-grade credit rating on Monday, the first it has held in almost two decades, as Fitch Ratings said it was impressed by the country's public finances, banking system and economic management.

Lees verder op wsj.com
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Recordaantal Belgische bedrijven failliet verklaard

Tijdens de maand november zijn in België 1.210 bedrijven failliet gegaan. Daarmee wordt een nieuw record voor de maand oktober opgetekend. Dat blijkt uit cijfers van het handelsinformatiekantoor Graydon. Tegenover de maand oktober van vorig jaar is er sprake van een stijging met 7,18 procent. Sinds begin dit jaar zijn in België al 9.156 bedrijven failliet gegaan.

[...]

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs