EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40091 tot 40095
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2012

Voortbestaan huidig financieel systeem

De economie kent steeds meer bedreigingen. De Staatsschuld van de VS blijft oplopen, de Europese schuldencrisis blijft doormodderen, de Chinese groei valt terug en vrij recent de groei van de Duitse economie valt opnieuw terug. Iedereen heeft het over verschillende crisissen. De kredietcrisis gevolgd door de bankencrisis en die weer gevolgd door de Europese schuldencrisis. Ik zie dit anders al deze crisissen zijn gewoon een crisis en dat is de kredietcrisis.

Lees verder op aandelentip.com
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2012

Lagarde vraagt om politieke moed

Moedige politieke besluiten moeten ervoor zorgen dat het herstel van de wereldeconomie wordt verankerd.

Dat stelde de topvrouw van het IMF, Christine Lagarde, donderdag in de aanloop naar de jaarvergadering van het Internationaal Monetair Fonds en de Wereldbank in Tokio.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2012

IMF wil meer tijd voor Griekenland

Griekenland moet twee jaar extra de tijd krijgen om zijn economische hervormingsplannen door te voeren.

Dat zei IMF-presidente Christine Lagarde donderdag aan de vooravond van de jaarvergadering van haar organisatie en de Wereldbank in Tokio.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2012

Goldman Sachs kan geen muppets vinden

Dat meldt zakenkrant Financial Times. In reactie startte de bank een onderzoek naar de door Smith genoemde praktijken, die intern al snel ’muppetjacht’ werd genoemd. De onderzoekers hebben tientallen medewerkers geïnterviewd en miljoenen e-mails gelezen. Daarin werden 4000 verwijzingen naar muppets gevonden. Deze zouden volgens de onderzoekers echter bijna allemaal verwijzen naar de film met dezelfde titel, die afgelopen jaar uit kwam. In minstens een geval werd het woord muppet wel gebruikt voor klanten, maar dit zou niet denigrerend bedoeld zijn.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2012

S&P verlaagt kredietwaardering Spanje

Kredietbeoordelaar Standard en Poor's heeft de waardering van Spanje woensdag met twee stappen verlaagd, van BBB+ naar BBB-.

Dat is nog maar net één niveau boven 'junk level'.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs