EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4011 tot 4015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Rusland bereidt zich voor op een nieuwe nucleaire oorlog

Op enkele weken tijd is de kans op een nucleaire oorlog plots fors toegenomen. Op korte tijd ontwaakten enkele conflicten waarbij de kans op een 3e Wereldoorlog fors zijn gestegen. Volgens de ‘Doomsday Clock’ is het 2,5 minuten voor 12. Geen wonder dat Rusland zich al voorbereidt op een nieuwe nucleaire oorlog.

De ‘Doomsday Clock’ telt af naar 12 uur middernacht, het moment dat een grote, door de mens gecreëerde catastrofe, de wereld zal treffen. Momenteel zijn we 2,5 minuten verwijderd van een nieuwe catastrofe. Enkel in 1953 was de kans groter dan vandaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

De waarde van Bitcoin stijgt meer dan $1 miljard dankzij Japan en Rusland

De prijs voor 1 Bitcoin steeg meer dan $100 de laatste week. In Japan werd Bitcoin officieel goedgekeurd als betaalmiddel en ook Rusland werkt aan een wetgeving om de cryptomunt legale status te geven. Dit gaf de grootste digitale munt opnieuw een duw in de rug. De stijging verhoogde de marktkapitalisatie opnieuw met meer dan $1miljard.

Bitcoin kent een wat hobbelig parcours de laatste weken en maanden. De cryptomunt die 6 van de afgelopen 7 jaren de beste munt op aarde was, kende heel wat problemen na een opnieuw fantastische start van het jaar. Maar Japan en Rusland steken nu de munt een hart onder de riem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 april 2017

Goudprijs schiet de hoogte in dankzij Trump

De jongste verklaringen van president Donald Trump - "de Amerikaanse dollar is te duur en op die manier schadelijk voor de economie" - hebben sterke prijsbewegingen op de financiële markten veroorzaakt. Ook de goudprijs schoot de hoogte in. Vandaag is 31,1 gram goud - een 'ounce' - 1.288,67 dollar waard en dat is de hoogste stand sinds november 2016. De vraag naar goud nam buiten de dollarzone toe, omdat de munteenheed plots sterk gedaald was.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 april 2017

Het schuldenprobleem wordt groter en groter…

We leven in een wereld waar nog maar zelden wordt omgekeken naar de enorme schuldenbalans die boven ons hoofd hangt. Iedereen weet wel dat een alsmaar stijgende schuld niet eeuwig door kan gaan, maar vooralsnog schuiven we dit probleem liever door naar de volgende generatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs