EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40101 tot 40105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Belgische toestanden in Nederland.

Net als Dexia zal ook SNS Reaal binnenkort afgewikkeld moeten gaan worden. We hebben al Belgische toestanden in Nederland.

Net als Dexia zal ook SNS Reaal binnenkort afgewikkeld moeten gaan worden. We hebben al Belgische toestanden in Nederland.

Dexia Bij kop wint Frankrijk, bij munt verliest België Veel of héél veel, wat maakt het uit? Moral hazard Terechte afspraak Einde bericht? Halve overwinning die heel gevierd wordt Is Nederland anders? Officieel wel © René Tissen, exclusief voor RTL Z

Vandaag werd bekend dat België een nieuw en dit keer definitief ontmantelingsakkoord met Frankrijk heeft bereikt inzake het voormalige Dexia en dat werd door de Belgische minister van financiën Steven Vanackere gebracht als een klinkklare overwinning voor zijn land, terwijl het tegenovergestelde het geval is. Bij velen begint Dexia op de lachspieren te werken, vanwege het hoge Belgische gehalte van de gekozen oplossingen.

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Bescheiden herstel op beurzen

De Europese beurzen lieten donderdag een bescheiden herstel zien na de flinke koersverliezen van een dag eerder. De Europese Centrale Bank (ECB) en de Bank of England hielden hun kruit droog en brachten geen veranderingen aan in het monetaire beleid. In Amsterdam werden de resultaten van Aegon goed ontvangen.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,4 procent hoger op 334,21 punten. De MidKap-index daalde 0,5 procent tot 522,23 punten. De beurzen in Parijs, Frankfurt en Londen stegen tussen 0,3 en 0,6 procent. Op Wall Street stond de Dow-Jonesindex kort na opening 0,3 procent hoger.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Wall Street opent licht hoger

In New York zijn de Amerikaanse beurzen donderdag overwegend licht hoger geopend. De stemming werd gesteund door positief nieuws over de Amerikaanse arbeidsmarkt.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na de openingsbel onveranderd op 12.938 punten. De brede S&P 500 steeg 0,1 procent tot 1395 punten en technologiebeurs Nasdaq klom 0,3 procent tot 2945 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Meeste producten in financiele sector zijn dood.

'Ontluisterend', 'een mokerslag', 'een slachting'. De vakbonden kwamen gisteren woorden te kort om het derde massaontslag in evenveel jaren bij bank en verzekeraar ING te duiden. Het concern maakte gisteren bekend opnieuw 2350 arbeidsplaatsen te willen schrappen. De zwaartse klap valt bij verzekeringsdochter Nationale Nederlanden, waar 1350 banen moeten verdwijnen.

Dat er ontslagen aan zaten te komen, daar hadden ook de vakbonden op gerekend. Wereldwijd wordt in de financiële sector gezocht naar manieren om op de kosten te besparen, sinds de financiële crisis duidelijk heeft gemaakt dat het verdienmodel drastisch moet veranderen. Vorige week nog kondigde de Zwitserse bankgigant UBS aan 10.000 mensen de laan uit te sturen, terwijl Deutsche Bank aanstuurt op 2000 ontslagen.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Greece could descend into civil war - expert

A new Greek austerity package has passed with the majority of votes in favor. The vote came as thousands gathered in Athens to protest the new round of cuts. Clashes flared up as police used tear gas and water cannons to disperse the crowd.

Debt-ridden Greece enters yet another week of anti-austerity protests. The country risks coming to a standstill as the parliament votes on a fresh austerity package of cost cuts and tax hikes for a new cash injection from its international creditors.

Lees verder op rt.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs