EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40106 tot 40110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 3 november 2012

Belofte gebroken: aflossing NHG-hypotheek bij verhuizing verplicht

Iemand die volgend jaar verhuist mag zijn spaar- of aflossingsvrije hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) tóch niet meenemen naar een volgende woning. In plaats daarvan moet hij verplicht annuïtair gaan aflossen. Doet hij dit niet en zet hij de oude hypotheek voort, dan vervalt de NHG-garantie. In dat geval moet tot 1-procentpunt meer aan hypotheekrente worden betaald. Bij de aankondiging van de aflossingsverplichting is door het kabinet de toezegging gedaan dat dit alleen voor nieuwe hypotheken zou gelden.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 november 2012

Drama achter iedere voordeur : stille armoede

Een rondje Naarden, Laren, Huizen, Bussum, Blaricum en Hilversum maakt veel duidelijk. Niet alleen in de straten met rijtjeshuizen, maar nu ook in de villawijken regent het Te Koop-borden. Lopend door het centrum van het chique Laren, het hart van het rijke Gooi, vallen de leegstaande winkelpanden op. Het is stil in de winkelstraten. De warme, harmonieuze kerstsfeer die er het hele jaar lijkt te hangen, lijkt verder weg dan ooit.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 november 2012

Meer dan 2,3 miljoen Grieken leven in armoede

Meer van 2,3 miljoen van de circa 11 miljoen Grieken leefden in 2010 in diepe armoede volgens het Griekse bureau voor de statistiek Elstat. 

Meer van 2,3 miljoen van de circa 11 miljoen Grieken leefden in 2010 in diepe armoede volgens het Griekse bureau voor de statistiek Elstat. 

Griekse media berichten zaterdag dat bovendien het verschil tussen arm en rijk in het land het grootste is in de Europese Unie.

In 2010 werden voor het eerst draconische bezuinigen ingevoerd die Athene moet ondernemen om geldschieters tevreden en het land in de eurozone te houden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 november 2012

CPB bevestigd forse inkomensverlies voor grote groepen.

Het CPB heeft vrijdagavond berichten van RTL bevestigd: Het regeerakkoord van PvdA en VVD kan tot een koopkrachtverlies van tientallen procenten leiden. ‘De berekende koopkrachtcijfers zijn inderdaad mogelijk’, aldus het CPB in een korte verklaring.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 november 2012

Valse start: middenklasse weggevaagd

De middenklasse in Nederland lijkt in één keer te worden weggevaagd, feitelijk en psychologisch.

De middenklasse in Nederland lijkt in één keer te worden weggevaagd, feitelijk en psychologisch.

Crisisbeleid?
Als de politieke soep van de exorbitante verhoging van de zorgpremies van het nog niet eens geïnstalleerde kabinet Rutte II inderdaad zo heet gegeten wordt als nu het geval lijkt, wordt de middenklasse in Nederland in één keer weggevaagd. Dat gebeurt niet alleen feitelijk, maar vooral ook psychologisch. Het vertrouwen van burgers in hun persoonlijke toekomst is al dunnetjes en dreigt nu geheel weg te smelten. Als er al sprake is van een vorm van crisisbeleid van dit kabinet, dan maakt het een valse start en dat belooft niet veel goeds.

[...]

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs