EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40106 tot 40110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Meerjarenbegroting EU biedt perspectief

De Europese leiders houden donderdag en vrijdag een speciale top in Brussel over de komende meerjarenbegroting van de Europese Unie. Hieronder volgt een beknopte uitleg.

Officieel wordt de EU-meerjarenbegroting het Meerjarig Financieel Kader (MFK) genoemd. Het kader van financiële perspectieven legt vast wat de EU maximaal mag uitgeven in een periode van 7 jaar.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Wall Street opent lager

In New York zijn de Amerikaanse beurzen dinsdag lager geopend. Na 2 sterke winstbeurten op rij grepen beleggers een verlaging van de kredietstatus van Frankrijk aan om wat winst te nemen. Ook werd gewacht op Fed-voorzitter Ben Bernanke, die later op de dag een toespraak zal houden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Financieel analfabetisme zit overal

Als zakenbankier in Londen en financieel verslaggever voor Radio 1 beleefde Pascal Paepen de economische crisis vanop de eerste rij. Nu wil hij, naast het verslag geven, als docent aan de hogeschool het ‘financieel analfabetisme’ in Vlaanderen terugdringen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

George Soros koopt meer aandelen GLD

George Soros heeft zijn positie in het GLD (het grootste goud-ETF) in het derde kwartaal van dit jaar met 49% uitgebreid. De miljardair heeft inmiddels 1,32 miljoen aandelen in het ETF, wat omgerekend naar de koers van vandaag een totaalbedrag is van $221,7 miljoen. Soros heeft sinds 2010 niet meer zoveel blootstelling aan de goudprijs gehad als nu. Hij verwacht dat de goudprijs verder gaat stijgen als gevolg van het stimuleringsbeleid van centrale banken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Onderwijsinstellingen speculeren met derivaten

Drie scholen in het MBO en evenveel universiteiten lopen grote financiële risico's als gevolg van blootstelling aan derivaten, zo blijkt uit een onderzoek van de onderwijsinspectie dat minister Bussemaker van onderwijs (PvdA) naar de Kamer stuurt. Hogescholen zouden momenteel al €216 miljoen verlies in de boeken hebben staan door de derivaten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs