EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40111 tot 40115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

'Vlakke opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen dinsdag naar verwachting vlak openen. Na 2 sterke winstbeurten op rij lijken beleggers een verlaging van de kredietstatus van Frankrijk aan te grijpen om wat winst te nemen. Ook wordt gewacht op Fed-voorzitter Ben Bernanke, die later op de dag een toespraak zal houden.

Op macro-economisch vlak werd voorbeurs bekendgemaakt dat het aantal in aanbouw genomen huizen in oktober is uitgekomen op 894.000. Dat is het hoogste niveau sinds juli 2008. In september werden 863.000 huizen in aanbouw genomen. Het aantal verstrekte bouwvergunningen daalde met 2,7 procent ten opzichte van september.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Huizenbouw VS naar hoogste peil sinds 2008

Het aantal in aanbouw genomen huizen in de Verenigde Staten is in oktober gestegen tot het hoogste niveau sinds juli 2008.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

CBS: Bedrijfsinvesteringen en consumentenvertrouwen verder omlaag

Het CBS bracht dinsdag cijfers naar buiten over de bedrijfsinvesteringen in de maand september. Die vielen behoorlijk tegen, want in vergelijking met een jaar eerder werd er -8,5% minder uitgegeven aan vaste materiële activa. Dat was de grootste jaar-op-jaar daling sinds mei 2010. De krimp was veel groter dan in augustus, toen de jaar-op-jaar daling nog maar 3% bedroeg.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Miljardenlening IMF voor Egypte

Egypte krijgt waarschijnlijk een lening van 4,8 miljard dollar (3,7 miljard euro) van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). 

Het land heeft daarover een voorlopig akkoord gesloten met het IMF, zo meldde het dinsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Spanje kan meer geld ophalen dan gepland

Spanje is er dinsdag in geslaagd om 4,938 miljard euro op te halen op de financiële markten, met een looptijd van 12 en 18 maanden. Het land profiteerde duidelijk van de rust die is weergekeerd op de markten om meer geld op te halen dan gepland. Het lijkt erop dat een formele aanvraag voor steun pas in 2013 zal gelanceerd worden.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs