EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40116 tot 40120 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Column Kees de Kort | Tik voor de Duitsers

Ook de komende jaren mag Europa niet op economische groei rekenen. BNR's Kees de Kort kijkt er niet van op. Zelfs de normaal zo betrouwbare Duitse motor hapert.

Ook de komende jaren mag Europa niet op economische groei rekenen. BNR's Kees de Kort kijkt er niet van op. Zelfs de normaal zo betrouwbare Duitse motor hapert.

De economische vooruitzichten in Europa blijven de komende jaren somber, zegt de Europese Commissie. Volgens Brussel moeten we tot zeker 2014 rekening houden met hoge werkloosheid en vrijwel geen economische groei. Het nieuws is geen verrassing voor macro-econoom Kees de Kort.

Hij zegt: "Ja, de eurozone is natuurlijk een paar dagen uit beeld gebleven. Iedereen en alles keek natuurlijk naar wat er in de VS gebeurde. Maar de economische verslechtering gaat daar gewoon door. Begin dit jaar heeft de Europese Commissie allerlei schattingen gemaakt met betrekking tot de groei in 2012 en 2013. Dat was al niet heel veel, maar nu zijn we een half jaartje verder en zijn de verwachtingen behoorlijk naar beneden bijgesteld."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Bank of England zet geldpers voorlopig uit

De Bank of England (BoE) stopt zoals verwacht voorlopig met het stimuleren van de economie door schuldpapier op te kopen. Dat maakte de Britse centrale bank donderdag bekend. De herfinancieringsrente blijft staan op het historisch lage niveau van 0,5 procent. Ook dat is volgens verwachting.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Fiscale veranderingen in Italië

In Italië is na het aantreden van de regering Monti het een en ander veranderd in de fiscale wet- en regelgeving. Dit alles is erop gericht het economisch herstel van de zevende economie van de wereld te bevorderen en de overheidsfinanciën op orde te brengen. Voor de (buitenlandse) huizenkoper zijn er ook enkele zaken veranderd die met name betrekking hebben op het betalen van de Italiaanse onroerendezaakbelasting (ICI).

Lees verder op mondi.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Aandeel Apple staat voor een crash!

Volgens ‘Bond King’ Jeff Gundlach van Double Line staat het aandeel van Apple voor een crash van 25%. Gundlach ziet niet goed in waar het extra koerspotentieel vandaan moet komen sinds dé innovator van Apple niet meer bij ons is.

Het aandeel van Apple zakte in de voorbije dagen door zijn 200-daags gemiddelde en verkeert nu officieel in een berenmarkt. Wie had dat durven denken enkele maanden geleden?!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

“Canadese vastgoedmarkt staat helemaal niet op instorten”

Gaan de Canadese huizenprijzen dezelfde richting uit als de Amerikaanse sinds pakweg 2006,  namelijk steil naar omlaag? Een dergelijk scenario wordt door sommige economen inderdaad naar voren geschoven. Regelmatig weerklinken waarschuwingen over een instorting van de onroerend goed markt in het noorden van het Amerikaans continent.

Benjamin Tal heeft als vice-hoofdeconoom van CIBC World Markets weinig vrees voor zo’n instorting. Tal publiceerde zelfs een rapport waar in verschillende argumenten worden aangedragen om het scenario van een omvallen staande vastgoedmarkt in de VS wordt ontzenuwd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs