EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40141 tot 40145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

'Amsterdamse beurs begint vlak'

De beurs in Amsterdam zal vrijdag waarschijnlijk vlak beginnen. Ook de andere Europese beurzen zullen onveranderd openen. Beleggers wachten op het officiële Amerikaanse banenrapport, dat later op de dag zal verschijnen.

,,De indicatoren wijzen op een vlakke opening voor de AEX. Het kan een klein plusje of een minnetje zijn. In de VS draait de goednieuwsshow op volle toeren voorafgaand aan de presidentsverkiezingen volgende week dinsdag. Het arbeidsrapport zal dan ook beter zijn dan verwacht. Na de verkiezingen zal de aandacht zich echter richten op de begrotingsproblemen in de VS. In Europa duurt het Griekse drama voort. Als Griekenland niet voor 16 november nieuw geld krijgt is het failliet'' aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Nikkei sluit stevig hoger

De beurs in Tokio is vrijdag stevig hoger gesloten in navolging van de koerswinsten op Wall Street. De stemming werd gesteund door sterker dan verwachte Amerikaanse macrocijfers en een verzwakking van de Japanse yen. De Nikkei eindigde 1,2 procent hoger op 9051,22 punten. De Japanse beurs wist daarmee deze week 1,3 procent te winnen.

Sony klom 2,1 procent. De Japanse elektronicagigant leed in het afgelopen kwartaal een nettoverlies van 15,5 miljard yen (zo'n 150 miljoen euro). Desondanks ligt de firma naar eigen zeggen op koers voor een jaarwinst van 20 miljard yen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Economische crisis, defensiebudgetten +10% ???

De economische en financiële crisis slaat sinds 2008 hard toe. Wereldwijd wordt gesnoeid in overheidsuitgaven met zware sociale gevolgen. Ondanks de krappe overheidsbudgetten blijven de wereldwijde militaire bestedingen tot nu toe grotendeels buiten schot. In 2011 bedroegen ze 1.738 miljard dollar, het hoogste bedrag ooit.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Economische meevallers helpen Wall Street

De Amerikaanse beurzen schoten donderdag omhoog na de bekendmaking van beter dan verwachte cijfers over de arbeidsmarkt, de industrie en het consumentenvertrouwen. De handel is echter nog lang niet terug op het normale niveau na de orkaan Sandy die New York eerder in de week trof.

Het consumentenvertrouwen is volgens onderzoeksbureau Conference Board in oktober gestegen tot het hoogste niveau sinds februari 2008. Daar kwam een meevallende banengroei bij, becijferd door salarisstrookverwerker ADP, en een sterker dan verwachte groei van de Amerikaanse industrie.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Slim Beleggen op BNR Nieuwsradio

Nico Pantelis van Slim Beleggen werd geïnterviewd door de Nederlandse radiozender BNR. Hij gevraagd naar zijn mening over een mogelijke eindejaarsrally.

Voor vaste lezers van Slim Beleggen zal het interview weinig nieuws bevatten, maar het geeft andermaal de contraire beursvisie van Slim Beleggen goed weer…

Beluister hierna het volledige interview:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs