Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 40141 tot 40145
Bron: Aandelen.com
Geplaatst: woensdag 12 september 2012

4 tenbaggers uit de zilversector

Tuur Demeester ziet heel wat opportuniteiten binnen de zilversector.

Hij heeft zijn huiswerk gemaakt en zelfs 4 kleinere zilvermijnen gevonden die de komende jaren 1.000% in waarde kunnen stijgen.

Ik ga er echter geen doekjes om winden. Bij dergelijke winstmogelijkheden horen natuurlijk ook hoger dan gemiddelde risico’s.

Dit zijn geen aandelen voor weduwen en wezen.

Maar als je iets meer risico wil nemen met een kleiner deel van je portefeuille, dan zijn deze namen misschien wel de beste belegging die je vandaag kan doen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 september 2012

VIDEO: De belangrijkste grafiek voor zilver... ooit!

Goud is begonnen aan een historische rally. De Elliott Wave ‘Gouden Golf‘ voorziet een prijsstijging tot 3559 dollar per ounce tegen midden 2013!

Zilver is eveneens uitgebroken en staat in de startblokken voor een verschroeiende race. Dit is ook Hubert Moolman niet ontgaan.

De technisch analist voorzag al in de vorige rally van zilver tot 50 dollar per ounce, maar tevens de daaropvolgende correctie, iets wat vele analisten niet hadden verwacht.

Hubert Moolman doet opnieuw een straffe voorspelling in een video die hij noemt ‘de belangrijkste grafiek voor zilver… ooit‘!

In de fractale formaties ziet hij een 30-jarige cup & handle formatie ontstaan die de prijs van zilver in eerste instantie opnieuw kan lanceren naar 50 dollar, maar vervolgens naar veel hogere regionen boven 140 dollar katapulteert.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 12 september 2012

Eurozone op weg naar strikter bankentoezicht

Alle banken van de eurolanden moeten onder strikter toezicht worden gesteld. Dit toezicht moet onder meer een einde maken aan de vicieuze cirkel tussen probleembanken en overheidsschulden.

Een machtige instantie moet vanaf begin volgend jaar het toezicht gaan houden, zo heeft de Europese Commissie voorgesteld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 september 2012

Duits Constitutioneel Hof keurt ESM goed

Het hoge woord is eruit. Volgens de Duitse rechter is het ESM toegestaan conform de Duitse wet.

Enige voorwaarde, in zoverre we hebben kunnen opvatten, is als de Duitse bijdrage de limiet van 190 miljard euro overstijgt, het Duitse parlement dit moet goedkeuren.

En hiermee ligt de bal opnieuw in het kamp van de politici, precies zoals verwacht.

De markten gaan over in rally modus, met winsten tot 1 procent op de Europese beurzen. Ook de grondstoffen liften mee op de positieve nieuwsberichten uit Duitsland.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 12 september 2012

Vraag naar olie stabliseert

De wereldwijde vraag naar olie zal dit jaar stabiliseren en volgend jaar niet toenemen door de zwakke economische groei en de hoge olieprijzen.

Dat meldt het Internationaal Energie Agentschap.