EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40141 tot 40145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Column Kees de Kort | Consument zit op z'n handen

Nederlandse winkels raken in de problemen door de crisis. BNR's Kees de Kort kijkt er niet van op. "Niet echt verrassend."

Nederlandse winkels raken in de problemen door de crisis. BNR's Kees de Kort kijkt er niet van op. "Niet echt verrassend."

Kees de Kort wijst er op dat we dinsdagochtend nog cijfers van het CBS over het consumentenvertrouwen te zien hebben gekregen. "Dat is weer erg gedaald. Maar opgeteld - het consumentenvertrouwen onder druk, het gezeur over de hypotheekrenteaftrek, over de bezuinigingen en de pensioenen - zijn er in Nederland genoeg redenen om niet al te opgewekt naar de toekomst te kijken."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Angst voor werkloosheid wakkert spaardrift aan

Ook de afgelopen tijden is de werkloosheid flink opgelopen: momenteel zit meer dan meer dan een half miljoen Nederlanders onvrijwillig zonder werk.

Ook de afgelopen tijden is de werkloosheid flink opgelopen: momenteel zit meer dan meer dan een half miljoen Nederlanders onvrijwillig zonder werk.

De stijgende werkloosheid heeft invloed op het spaargedrag van Nederlanders. Volgens ING is er een verband tussen de spaardrift van Nederlanders en de angst voor baanverlies. Als wordt verwacht dat de werkloosheid zal toenemen, dan wordt er meer opgepot. Niet alleen de angst om uit de laan te worden gestuurd, spekt de spaarpot. De dalende huizenprijzen wakkeren de spaardrift ook aan.

Lees verder op rente-deposito.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Apple meest populaire aandeel onder Amerikaanse fondsbeleggers

Het aandeel Apple is de lieveling van Amerikaanse fondsbeheerders, want in het derde kwartaal van dit jaar was AAPL het fonds dat het meest gedragen werd door de grote vermogensbeheerders. Maar liefst 231 fondsen waren long op Apple, de fabrikant van succesnummers als de iPod, iPhone, iPad en de MacBook. Toch lijkt er sprake te zijn van verzadiging, want in het tweede kwartaal waren er al 230 fondsen die in Apple belegd hadden. Dat blijkt uit het nieuwste 'Hedge Fund Tracker' rapport van David Kostin.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Japan zoekt samenwerking met India voor zeldzame aardmetalen

Japan heeft voor haar technologiesector grote hoeveelheden zeldzame aardmetalen nodig. Daarvoor was het tot enkele jaren geleden erg afhankelijk van buurland China, dat maar liefst 90% van de wereldwijde productie van deze grondstoffen in handen heeft. Om minder afhankelijk te worden van China gaat Japan nu met India samenwerken. Vanaf 2015 zal Japan 4.100 ton aan zeldzame aardmetalen afnemen van India.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Spanje haalt bijna 5 miljard euro op

De Spaanse overheid heeft dinsdag bijna 5 miljard euro opgehaald met de uitgifte van staatsleningen. De rente die over de leningen moet worden betaald lag op hetzelfde niveau als bij de vorige vergelijkbare veiling.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs