EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40146 tot 40150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Timothy Geithner over fiscal cliff en schuldenplafond

De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner was recentelijk te gast bij Al Hunt op Bloomberg News. In een kort interview van 10 minuten vertelde Geithner hoe hij tegen de fiscal cliff aankijkt en wat hij vindt van het Amerikaanse schuldenplafond.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Herstel op Wall Street

De aandelenbeurzen op Wall Street noteerden maandag halverwege de handelsdag flinke plussen. Positieve eerste signalen uit de onderhandelingen tussen Democraten en Republikeinen over de zogeheten 'fiscal cliff' kleurden de stemming opnieuw. Verscheidene betrokkenen lieten zich de afgelopen dagen hoopvol over de gesprekken uit.

De Dow-Jonesindex noteerde 1,3 procent hoger op 12748 punten. De S&P 500-index stond 1,5 procent hoger op 1380 punten. Technologiebeurs Nasdaq boekte een winst van 1,6 procent tot 2899 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Geld is geen doel op zich, het is een tegoedbon

Over twintig jaar zijn niet de prijzen veranderd, maar het hele geldsysteem. Naast de euro lopen we met meerdere betaalmiddelen op zak, zoals punten voor de natuur, munten voor de lokale economie, en speciaal zorggeld.

Over twintig jaar zijn niet de prijzen veranderd, maar het hele geldsysteem. Naast de euro lopen we met meerdere betaalmiddelen op zak, zoals punten voor de natuur, munten voor de lokale economie, en speciaal zorggeld.

Geld moet weer worden gekoppeld aan reële waarde. "Het was vroeger een soort tegoedbon voor bijvoorbeeld graan of goud", zegt econoom Helen Toxopeus. "Maar tegenwoordig kun je alleen al door geld te bezitten, meer geld maken. Het vermogen van de aarde is beperkt, maar toch blijft het aantal tegoedbonnen toenemen. Waar staan ze dan nog voor? Over twintig jaar hebben we hopelijk een waardesysteem dat het vermogen weer weet uit te drukken."

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Crisis dreunt door in probleemwijk

Door de economische crisis, malaise op de vastgoedmarkt en de bezuinigingen vallen harde klappen in de Nederlandse achterstandswijken. Omdat in deze wijken het minste geld zit bij de bewoners en er daarnaast steeds minder wordt geïnvesteerd, worden de kwetsbaarste delen van de steden de dupe.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Benzine duurder door conflict Gaza

Maandagmiddag moest voor een vast ruwe olie (van 159 liter) ruim 2 procent meer worden betaald.

Indien de onrust in het Midden-Oosten aanhoudt en de prijzen van ruwe olie blijven stijgen zal dit voor het eind van het jaar ook te merken zijn aan de benzinepomp.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs