EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40151 tot 40155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

VS loopt eind dit jaar tegen schuldenplafond

De Amerikaanse federale overheid loopt eind dit jaar tegen het schuldenplafond aan. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Financiën woensdag bekendgemaakt.

De Amerikaanse federale overheid loopt eind dit jaar tegen het schuldenplafond aan. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Financiën woensdag bekendgemaakt.

Ondanks het feit dat de schuldenlimiet wordt bereikt in de periode tussen de verkiezingen en de installatie van het nieuwe Congres en de nieuwe regering, verwacht het departement vooralsnog geen grote problemen.

Er kunnen ''buitengewone maatregelen'' genomen worden om voldoende financiële ruimte te creëren tot begin 2013, stelt het ministerie in een verklaring.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

'Wall Street hervat handel met winst'

In New York zullen de beurzen woensdag naar verwachting de handel met winst hervatten. Orkaan Sandy, die de stad New York op verwoestende wijze trof, hield de beurzen de afgelopen 2 dagen gesloten.

De economische schade die Sandy in Amerika heeft aangericht, loopt volgens adviesbureau IHS Global Insight in de miljarden. Naar schatting loopt alleen al de materiële schade aan gebouwen en infrastructuur op tot 20 miljard dollar (15,4 miljard euro).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Griekse schuldenherschikking op komst

Der Spiegel meent te weten dat er opnieuw beweging is aan het Griekse front. De Europese Commissie, de Europese Centrale Bank en het Internationaal Monetair Fonds zouden opnieuw een Griekse schuldenherschikking genegen zijn, dit bij gebrek aan alternatieven.

Daarbij zouden de overheden zware verliezen moeten slikken, verliezen die ze zelfs vrijwillig moeten incasseren. Der Spiegel – die geen details geeft over de manier waarop ze aan haar informatie is gekomen – meent nog te weten dat er al op 25 oktober een akkoord werd bereikt over een schuldenherschikking.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Jim Rogers zit short op US Treasuries

Jim Rogers heeft er zin in… tenminste, wat betreft speculeren op een daling van enkele effecten. Zo maakten we gisteren al melding van zijn shortpositie op JPMorgan.

Vandaag draaien we een clip uit hetzelfde interview op Capital Account waarin Jim Rogers duidelijk maakt dat hij ook short zit op Amerikaanse staatsobligaties, ook wel bekend als US Treasuries.

Ook Jim Rogers rekent op het einde van de 30-jarige bull market in US Bonds.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Duitse centrale bank wil inspectie goudreserves bij Fed

Der Spiegel heeft de Duitse centrale bank toestemming gegeven om een inspectie uit te voeren op de Duitse goudreserves die bij de Amerikaanse Fed opgeslagen liggen, en om een klein deel ervan terug te vorderen naar Duitsland.

De actie is een gevolg van aanhoudende geruchten in de media dat de werkelijke goudvoorraden van westerse landen kleiner zijn dan de reserves die officieel worden gerapporteerd. Ook is recentelijk een aantal keer aangetoond dat officieel goedgekeurde goudstaven voor een deel bestaan uit wolfraam, een metaal met hetzelfde soortelijk gewicht als goud, maar een stuk minder waard.

Lees verder op CD Fund.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs