EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40151 tot 40155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent onveranderd

De AEX opent dinsdag naar verwachting onveranderd, waarbij het sentiment bepaald zal worden door een bijeenkomst van de ministers van financien van de eurozone omtrent de Griekse schuldproblemen, een downgrade van de kredietwaardigheid van Frankrijk door Moody's en optimisme dat Amerikaanse politici een oplossing zullen vinden voor de dreigende fiscal cliff.

De AEX-index sloot maandag 1,5% hoger op 324,74 punten, de Midkap won 0,9% tot 510,50 punten en de Smallcap eindigde 0,1% in de plus op 372,44 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

'Bedrijfsinvesteringen in VS vallen stil'

Amerikaanse bedrijven hebben de afgelopen maanden in hoog tempo hun investeringsplannen teruggeschroefd. De mogelijke economische gevolgen van de begrotingsruzies in de Amerikaanse politiek zorgen voor de grootste voorzichtigheid in het bedrijfsleven sinds de recessie van 2009, zo meldt The Wall Street Journal.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

'Vlakke opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal dinsdag waarschijnlijk vlak openen. Ook de andere Europese beurzen zullen bij de opening weinig beweging laten zien. Beleggers nemen wat gas terug na de sterke koerswinst van maandag en wachten op de verdere ontwikkelingen rond Griekenland. Daarnaast weegt een verlaging van de kredietstatus van Frankrijk op het sentiment.

,,De AEX begint nagenoeg onveranderd. De verlaging van de kredietwaardigheid van Frankrijk was verwacht maar valt toch rauw in de markt en zal wellicht voor druk zorgen op de koers van de euro. Ook voedt het de speculatie op verdere verlagingen van de kredietstatus van Spanje, Italië en Portugal. Daarnaast krijgen we de finale over Griekenland'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Nikkei sluit nipt lager

De beurs in Tokio is dinsdag nipt lager gesloten. Optimisme over een mogelijke oplossing van de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten en een verlaging van de kredietstatus van Frankrijk hielden de beurs in evenwicht. Daarnaast liet de Japanse centrale bank het monetaire beleid ongewijzigd. De Nikkei eindigde 0,1 procent lager op 9142,64 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Bank of Japan handhaaft rente

De Bank of Japan heeft het belangrijkste rentetarief in het land gehandhaafd op 0 tot 0,1 procent. Dat maakte de centrale bank dinsdag bekend.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs