EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40176 tot 40180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

Ericsson schrapt 1550 banen in Zweden

De Zweedse fabrikant van telecomapparatuur Ericsson schrapt in eigen land 1550 banen om kosten te besparen. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend.

De ontslagen vallen vooral bij de worstelende netwerkdivisie van Ericsson. Het bedrijf heeft bijna 18.000 werknemers in Zweden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

IMF waarschuwt: 'Frankrijk snel problematischer dan Italië en Spanje'

Het IMF spoort Frankrijk aan om zowel de loonkost als de belastingen te verlagen. Als dat niet gebeurt riskeren de Fransen immers achter te raken op Italië en Spanje, die beide diepgaande hervormingen doorvoeren, schrijft Valentina Pop op de EU Observer.

In zijn jaarlijkse landenreview waarschuwt het IMF ervoor dat “de groeivooruitzichten voor Frankrijk erg fragiel blijven. Dit is deels te wijten aan de zwakke situatie van Europa, maar wordt verder verscherpt door een specifiek Frans concurrentieprobleem.”

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

Wat zegt goudrepatriëring over een land?

Duitsland is niet het eerste en waarschijnlijk niet het laatste land dat zijn goud terug binnen de eigen landsgrenzen wil aanhouden. Venezuela heeft vorig jaar al al zijn goud teruggehaald en in Zwitserland gaan er ook stemmen op om dit te doen. Wat betekent dit nu, wanneer een land zijn goud terug repatrieert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

NN: gedwongen ontslagen onvermijdelijk

De reorganisatie bij Nationale-Nederlanden zal onvermijdelijk leiden tot gedwongen ontslagen. Dat meldde de verzekeraar woensdag. Moederbedrijf ING meldde eerder dat bij de verzekeraar de komende 2 jaar 1350 banen komen te vervallen

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

Economische problemen zijn helemaal niet van de baan na overwinning Obama

De Amerikaanse presidentsverkiezingen hebben veel aspecten, maar de economie steekt er tegenwoordig met kop en schouders bovenuit. De miljardair Wilbur Ross waarschuwt de toekomstige president dat de ondernemers in de VS met heel wat vraagtekens zitten.

Die vraagtekens hebben betrekking op de ‘fiscal cliff’, maar ook over de belastingtarieven. Het zal duidelijk zijn dat besparingen nodig zijn, maar het is allesbehalve duidelijk waar die zullen komen. Zoals bekend houden bedrijfsleiders niet van onzekerheid, ze willen een zo groot mogelijk mate van zekerheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs