Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 40176 tot 40180
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

3 redenen om positief te zijn voor Italiaanse aandelen

Societé Generale heeft een optimistische kijk op Italiaanse aandelen. De volgende 3 redenen doet hen besluiten dat de Italiaanse aandelen de komende maanden nog beter zullen doen dan de stijging van 30 % de laatste maanden:

De aankondiging van de ECB om het OMT programma op te starten heeft de rentevoeten in de Zuiderse landen en dus ook in Italië doen dalen. Daarnaast was er nog de goedkeuring in Duitsland dat het ESM grondwettelijk verklaarde. Hierop daalden de Italiaanse rente op 10 jaar tot 50 % onder zijn piek van eind juli.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

India komt met gedurfde maatregelen om economie te stimuleren

De Indische premier Manmohan Singh aarzelt niet om zijn nek uit te steken, hij kondigde gedurfde maatregelen aan om de economie van India te stimuleren. Insiders spreken zelfs van de krachtigste maatregelen die India heeft getroffen sinds de regering van Singh in 2009 werd herkozen.

Het land zal zich in de toekomst veel toleranter opstellen wat betreft buitenlandse investeringen. Dat betekent dat bedrijven zoals de Amerikaanse distributieketen Wal-Mart Stores belangen van 51 % of zelfs meer kunnen nemen in binnenlandse distributiebedrijven.

Bron: beursig.nl
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Koersen AEX index en BEL20 net in de plus

De Europese beurzen lieten woensdag nauwelijks beweging zien. De aandelenmarkten wachten nog altijd op nieuwe impulsen. Een uitbreiding van het steunprogramma van de Japanse centrale

Bron: meervrijheid.nl
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Het beste pensioenstelsel in de wereld?

Hoe houdbaar is ons pensioenstelsel op de langere termijn? En wie profiteert er van wie?

De onderstaande video is gebaseerd op het boek ‘De Pensioen Mythe’ van Martin Pikaart, de voorzitter van het Alternatief Voor Vakbond (AVV).

Plato op Victor van der Sterren (LP) in debat met de andere partijen

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Verkoop bestaande woningen VS stijgt snel

Het aantal verkochte bestaande woningen in de Verenigde Staten is in augustus veel sterker gestegen dan verwacht. Dat bleek woensdag uit cijfers van de nationale vereniging van makelaars.