EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40181 tot 40185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Fitch rating bureau verhoogt status van Turkije.

Turkey received an investment-grade credit rating on Monday, the first it has held in almost two decades, as Fitch Ratings said it was impressed by the country's public finances, banking system and economic management.

Lees verder op wsj.com
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Recordaantal Belgische bedrijven failliet verklaard

Tijdens de maand november zijn in België 1.210 bedrijven failliet gegaan. Daarmee wordt een nieuw record voor de maand oktober opgetekend. Dat blijkt uit cijfers van het handelsinformatiekantoor Graydon. Tegenover de maand oktober van vorig jaar is er sprake van een stijging met 7,18 procent. Sinds begin dit jaar zijn in België al 9.156 bedrijven failliet gegaan.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Wall Street opent in het rood

In New York zijn de Amerikaanse beurzen maandag in het rood geopend. Beleggers willen geen risico's meer nemen voorafgaand aan de presidentsverkiezingen, die dinsdag worden gehouden. Opiniepeilingen wijzen op een nek-aan-nekrace tussen president Barack Obama en zijn uitdager Mitt Romney.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Griekse stemming kan slechts tijd opleveren

De Amerikaanse verkiezing zal deze week niet de enige stemming zijn die nauwlettend wordt gevolgd. De stemming in het Griekse parlement over de aanname van EUR13,5 miljard aan bezuinigingsmaatregelen, arbeidsmarkt hervormingen, en de begroting over 2013 zal ook de aandacht van de financiele markten naar zich toe trekken.

Daarna zullen alle ogen gericht zijn op Europa en de vraag of het continent een manier kan vinden om het begrotingsgat van Griekenland te dichten. Dit zou meer tijd opleveren voor het land, maar wederom een tijdelijke oplossing zijn.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent vlak

Wall Street zal maandag naar verwachting vrijwel vlak openen, in aanloop naar de presidentsverkiezingen dinsdag.

De futures van de Dow Jones Industrial Average (DJIA) noteren omstreeks 14.50 uur 5 punten hoger, de S&P 500 futures staan 0,30 punten hoger en de Nasdaq 100 futures staan 5,75 punten hoger.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs