EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40186 tot 40190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 18 november 2012

Politiek dicteert komende beursweek

De beurshandel zal in de komende week voor een belangrijk deel worden bepaald door politieke ontwikkelingen. In de Verenigde Staten zullen de afgelopen vrijdag begonnen onderhandelingen over de dreigende begrotingsafgrond ('fiscal cliff') worden voortgezet en dinsdag praten de ministers van Financiën van de eurozone met onder meer het IMF over Griekenland.

De Europese aandelenbeurzen kenden vorige week de slechtste handelsweek sinds eind september vanwege zorgen over de Europese schuldencrisis en de Amerikaanse begrotingscrisis. De AEX-index in Amsterdam opende maandag op 332,05 punten en sloot vrijdag op 319,84 punten, een verlies van 3,7 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 18 november 2012

'Griekenland heeft nieuw steunpakket nodig'

Waarschijnlijk is er een nieuw steunpakket nodig voor Griekenland voor de jaren na 2014. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 18 november 2012

Bank of England kan economische stimulans hervatten

De Britse centrale bank kan zijn steunprogramma hervatten als het herstel van de economie hapert. Dat zei bestuurder David Miles van de Bank of England zondag.

De Bank of England pompte in de afgelopen jaren 375 miljard pond in de economie door obligaties op te kopen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 18 november 2012

Lagarde wil realistisch plan voor Griekenland

Een akkoord tussen Griekenland en zijn geldschieters over de aanpak van de schuldenberg van het land moet verankerd zijn in de realiteit in plaats van in wensdenken. Dat zei directeur Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zondag.

Lagarde beëindigde zondag voortijdig een reis door Azië omdat ze dinsdag met de ministers van Financiën van de eurolanden in Brussel over Griekenland wil praten. Ze zei bij haar vertrek uit de Filippijnen dat ze zal aandringen op een permanente oplossing.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 18 november 2012

Cyprus en trojka akkoord over banktoezicht

De Cypriotische regering heeft een akkoord bereikt met de trojka over toezicht op de bankensector in het land en over de kapitaalbuffer die ze moeten aanhouden. Dat stelden ingewijden zondag.

De economie van Cyprus is nauw verweven met die van Griekenland. De Cypriotische banken kwamen in de problemen door grote verliezen op hun beleggingen in het buurland. Cyprus en de trojka spraken af dat de centrale bank van het land toezicht gaat houden op zowel de commerciële als de coöperatieve instellingen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs