Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 40191 tot 40195
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Nep-goudstaven duiken op in New York

In New York zijn namaak-goudstaven opgedoken, die verkocht werden bij een gerenommeerde handelaar.

Dat meldt Fox News. Een handelaar in New York ontdekte de vervalsing. Het bleek dat meerdere staafjes goud die hij van een bekende handelaar had gekocht, vals bleken.

De Zwitserse staafjes, voorzien van alle officiële nummers bleken origineel te zijn, maar bij een complexe operatie te zijn uitgehold. Ze waren gevuld met wolfram dat praktisch hetzelfde gewicht heeft als goud. De staafjes kostten 18.000 dollar per stuk.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Amerikaanse economische vrijheid kalft steeds verder af

Hongkong blijft het land met de grootste economische vrijheid. Dat is de conclusie van een onderzoek onder leiding van het Canadese Fraser Institute op basis van gegevens van onder meer de Wereldbank en het Internationaal Monetaire Fonds (IMF). Er wordt echter vooral opgemerkt dat de Verenigde Staten, die lang werden bestempeld als het toppunt van economische vrijheid, inmiddels tot een achttiende plaats zijn teruggevallen. Het rapport toont volgens de onderzoekers dan ook aan dat de Verenigde Staten een verkeerde koers volgen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Duitsland betaalt rente op 2-jaarsleningen

Duitsland heeft woensdag voor het eerst sinds maanden weer rente moeten bieden bij de veiling van 2-jarige staatsleningen.

Bron: youtube.com
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Afbetaling alle schulden wiskundig onmogelijk.

The Huge debt effect ALL Americans... Union and Non-Union. It crushes our nation. Let's be straight, Unions Thrive WHEN the USA is Thriving...not when it is being destroyed. That is because there is LESS pressure on the Tax Payer...in the case of Public Sector Unions, their boss.

Bron: spaansesfeer.nl
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Kinderen in Spanje de dupe van bezuiniging

Het is zeven uur in de ochtend, een deel van Pobla de Vallbona (Valencia) is nog in diepe rust. Anderen zijn zich klaar aan het maken voor hun werk. Circa honderd kinderen staan al buiten, klaar om aan hun vier kilometer lange tocht te beginnen. Dit doen zij iedere schooldag, de bus is er niet meer. Door bezuinigingen is het schoolvervoer sinds elf dagen beëindigt.

Kinderen tussen de drie en tien jaar moeten tegenwoordig vier kilometer lopen naar school. Langs een landweggetje, zo smal dat er bijna geen twee auto’s elkaar kunnen passeren. Een gevaarlijke situatie dus, zeker ook omdat er geen trottoirs zijn. Hier lopen de kinderen iedere ochtend als pelgrims, met hun rugzakjes en reflecterende vesten. Mag dit zomaar? Er zijn bepaalde regels hiervoor, wanneer er wel of geen vervoer moet zijn. Dit heeft te maken met de afstand naar school. Schoolvervoer is namelijk verplicht boven een bepaalde afstand en dat is het hier ook. Alleen wordt er met andere maten gemeten, men meet hier namelijk in een rechtstreekse lijn en in dat geval is de afstand minder en komen de kinderen dus niet voor vervoer in aanmerking.