EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40196 tot 40200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Koersen AEX index en BEL20 omhoog

De beurzen in Brussel en Amsterdam begonnen vandaag licht hoger ten opzichte van de slotkoersen van gisteren en naarmate de dag vorderde werden de winsten groter. Met name de Spaanse premier zorgde voor een goede stemming op de Europese beurzen. Al weken zijn beleggers onzeker over het uitblijven van een steunaanvraag door Spanje voor hun noodlijdende banken en vandaag liet premier Rajoy weten dat de steunvraag niet meer lang op zich laat wachten. De woorden van de Spaanse premier hadden direct effect op de rentes voor staatsleningen van Spanje en Italië. Voor Spanje was er nog een positieve opsteker, blijkbaar hebben de Spaanse banken ‘slechts’ de helft van de gereserveerde noodsteun nodig. Dit zou betekenen dat de steun bijgesteld kan worden tot 50 miljard Euro.

Verder zijn beleggers in afwachting van de Amerikaanse verkiezingen, algemeen wordt aangenomen dat de zittende president Obama de verkiezingen zal gaan winnen. Of de verkiezingen in Amerika nog effect gaan hebben op de beurzen is niet bekend maar de verkiezingen worden gezien als het hoogtepunt van deze beursweek.

Lees verder op beursig.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Jaarverslag Europese Unie voor 18e jaar op rij afgekeurd

De Europese Rekenkamer heeft voor de 18e keer op rij het jaarverslag van de Europese Unie afgekeurd. Zij kwamen tot de conclusie dat de Europese Commissie en een aantal lidstaten in 2011 opnieuw miljarden euro’s hebben verspild. Het gaat om een bedrag van ruim 5 miljard euro. De rekenkamer vindt dat er een betere verantwoording moet worden afgelegd. Een lid van de rekenkamer zei: “Een klein beetje meer moeite door de lidstaten om de projecten goed te controleren en om verkeerd besteed geld terug te halen zou al kunnen helpen, zeker in deze periode van moeilijke economische omstandigheden”.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Dreigt er overproductie voor olie?

Slechts enkele maanden geleden had men schrik dat de olieprijzen door het dak zouden vliegen door de spanningen in het Midden-Oosten. Er zou een groot tekort ontstaan aan olie. Nu lijken de rollen omgekeerd en lijkt het alsof er teveel olie is. In het 4e kwartaal verwacht men een overschot van 630.000 vaten per dag, het grootste surplus in 4 jaar.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Mandela op nieuwe bankbiljetten Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika is dinsdag een nieuwe serie bankbiljetten uitgekomen waar voor het eerst de beeltenis van oud-president Nelson Mandela opstaat. Op de andere kant van de biljetten van 200, 100, 50, 20 en 10 rand staan verschillende wilde dieren die in het land aan de Kaap leven.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Wall Street begint met winst

In New York zijn de Amerikaanse beurzen dinsdag met winsten begonnen. De handel staat vooral in het teken van de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs