Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 4021 tot 4025
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 oktober 2016

Rusland haalt uit: nieuwe recordaankoop goud

Het is al langer bekend dat het een absolute topprioriteit van de Russische centrale bank is om massaal goud en Amerikaanse bonds op te kopen. Op die manier zet Moskou druk op de petrodollar. Best een geniale strategie.

Deze week raakte bekend dat de Russische centrale bank in 2016 alleen al (januari tot september) 125 ton goud heeft ingekocht. Daarmee klokken de Russische goudposities af op 1543 ton, de vijfde grootste goudreserves ter wereld, en de sterkst groeiende goudreserves ter wereld. Zelfs China, dat een veel grotere liquiditeitspositie heeft, kan de Russische goudkoopwoede niet evenaren.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 oktober 2016

India overweegt importheffing goud te verlagen

De regering van India overweegt de importheffing op goud te verlagen, nadat de import van het edelmetaal naar nieuw dieptepunt was gezakt. India hanteert een invoerheffing van 10% op het edelmetaal om goud kopen te ontmoedigen, maar zou van plan zijn die belasting naar 4% te verlagen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 21 oktober 2016

Italie: Nieuwe sancties tegen Rusland zinloos

De Italiaanse premier Matteo Renzi heeft zijn Europese collega’s ervan kunnen overtuigen om geen nieuwe sancties op te leggen tegen Rusland. Dat is het resultaat van een bijeenkomst van verschillende Europese regeringsleiders in Brussel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 21 oktober 2016

Om over na te denken: 7 redenen waarom jij waarschijnlijk nog niet rijk bent

We weten het, rijk worden is niet eenvoudig. Soms ligt het aan kleine dingen. En dat maakte veel mensen angstig. Maar het is net die angst die alles nog veel moeilijker maakt. Denk maar eens na over onderstaande 7 angsten.

Hoeveel ervan staan er bij jou in de weg?

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 21 oktober 2016

Deze miljardair beroofde duizenden van hun pensioen, Brits parlement zorgt voor gepaste reactie

Omdat hij tal van mensen van hun baan en pensioen beroofde, wordt de Britse miljardair Philip Green uit het ridderschap ontheven. Het is voor het eerst dat Groot-Brittanniƫ officieel overgaat tot deze stap.