EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4021 tot 4025
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Op reis naar India? Neem geen grote bankbiljetten mee! Australiƫs grootste biljet wordt al geweigerd

De oorlog tegen cash gaat gestaag verder en treft steeds meer landen. Hoewel in Australiƫ het 100 dollar biljet nog gewoon een wettig betaalmiddel is, zijn er al plaatsen waar het niet meer aanvaard wordt.

In India is men zo getraumatiseerd nadat de twee grootste bankbiljetten uit omloop gehaald werden, dat men nu ook al wantrouwig is met grote biljetten van andere landen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Geweldige chaos in India

In India is het door een experiment momenteel een geweldige chaos, weet BNRā€™s macro-econoom Kees de Kort. Het omruilen van bankbiljetten om zwart geld te onderscheppen gaat niet zonder slag of stoot.

De effecten op Indiase economie zijn door het experiment niet mis. De mensen die met creditcards werken en gewend zijn om met de bank zaken te doen hebben er niet zoveel last van, zegt De Kort. 'Maar India is een casheconomie. Er zijn daar 800 miljard mensen die geen bankrekening of pinpas hebben, of weten wat een bank is, die hebben gewoon cash. Nu zijn ze met de cash-transformatie bezig, dat is een grote verschrikkelijke chaos.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Een tsunami van biljoenen komt op ons af

Een bizar jaar ligt achter ons. Een jaar waarin Groot-Brittanniƫ de eurozone verlaten heeft, aandelen nieuwe hoogtes opzochten en een jaar waarin Trump de verkiezingen in Amerika gewonnen heeft. Wat niemand beseft dat deze ontwikkelingen aan de basis staan van een biljoenen-tsunami dat stellig op ons af zal komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Uitspraken van May zorgen voor ineenstorting van het pond

Theresa May wist gisteren de financiĆ«le markten in rep en roer te brengen toen ze liet weten dat de wereld rekening moet houden met een ā€˜harde Brexitā€™. De meeste economen verwachten juist dat er een mildere Brexit zal gaan plaatsvinden, maar May boorde met haar strenge woorden deze gedachten keihard de grond in.

Theresa May liet zondag tijdens een interview met Sky News weten dat ze de voorkeur geeft aan een harde uittreding uit de Europese Unie. Volgens May is dat de enige aanpak om controle te krijgen op de migrantencrisis. May liet weten dat de afgelopen twee jaar genoeg vluchtelingen in het Britse vasteland zijn aangekomen en volgens haar moet deze toestroom gereguleerd worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2017

Internetgigant Alibaba wil miljoen banen creƫren in VS

Dde Chinese internetgigant Alibaba wil een miljoen extra banen creƫren in de Verenigde Staten. Topman Jack Ma praatte maandag over dit onderwerp met Donald Trump.

Dde Chinese internetgigant Alibaba wil een miljoen extra banen creƫren in de Verenigde Staten. Topman Jack Ma praatte maandag over dit onderwerp met Donald Trump.

De banen zouden moeten worden gecreĆ«erd door het voor kleinere Amerikaanse bedrijvenĀ makkelijker te maken om via de onlineplatforms van Alibaba spullen te verkopen in China.

''Jack en ik gaan samen grootse dingen doen'', liet Trump kort na de ontmoeting weten. De plannen van Alibaba passen bij de wensen van de gekozen president, die wil dat grote multinationals voor meer werkgelegenheid zorgen in de VS.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs