Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 40201 tot 40205
Bron: geennieuws.com
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

De ECB en haar (wan)beleid

Laten wij eens wat dieper ingaan op het nieuwe beleid van de ECB om onbeperkt staatsobligaties te gaan opkopen van de zwakke eurobroeders. Een beetje ingewikkelde materie  misschien, maar wat steekt er achter het besluit van de ECB van afgelopen donderdag en waarom is het schadelijk. Wij hopen daarmee wat licht in de ECB duisternis te laten schijnen waardoor u begrijpt wat er in Frankrfurt speelt zodat u het verder kunt vertellen. 

Bron: nieuwsuit.com
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

Spanje twijfelt aan plan ECB

Spanje twijfelt aan plan ECB. De Spaanse premier Mariano Rajoy wil redelijke voorwaarden als zijn land geld zou vragen aan Europa. Spanje heeft bedenking bij ECB-plan.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

AEX zakt verder weg

De koersen dalen verder. De meeste AEX-fondsen verliezen terrein. Philips is de grootste stijger: +1%.

Om 09:05 staat de AEX 0,3% lager op 334,6 punten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

Dennis Gartman kiest de zijde van de GATA, gelooft in verdere stijging goudprijs

De goudberen kregen een serieuze tegenslag te verwerken. Tussen 30 augustus en 7 september werd een troy ons goud maar liefst 100 dollar duurder. Daarmee is de basis gelegd voor een verdere stijgingsfase die het goud naar veel hogere regionen kan voeren.

Het Gold Anti Trust Action (GATA) committee triomfeert. Chairman Bill Murphy legde vorige op het televisiekanaal Russia Today TV uit dat de manipulatie van de goudprijs ten einde lijkt. Volgens Murphy is de goudprijs bewust gemanipuleerd, maar dit zal in de toekomst steeds moeilijker worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

S&P 500 op piek sinds 2008

De S&P 500 hees zich op een nieuwe piek sinds 2008, maar wist zich daar niet te handhaven. Eigenlijk wordt er altijd maar hetzelfde afgezaagde deuntje gezongen: Europa blijft de crisis maar voor zich uit duwen en gaat alle ‘harde’ oplossingen uit de weg.

Zo komen we natuurlijk nergens. De pijn wordt echter verzwakt door de verwachting dat de Federal Reserve de geldkranen weer wagenwijd open zal zetten komende donderdag.