EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40201 tot 40205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Aandeel Dexia naar laagste peil ooit

Het aandeel van de restbank Dexia is naar een absoluut diepterecord gezakt op de beurs van Brussel. Rond de middag daalde de koers van het aandeel tot 10 eurocent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

'Duitsland stapt binnen 4 jaar uit de euro'

Kyle Bass, de hedgefundmanager die een half miljard verdiende door subprime-hypotheken te shorten (tijdens de crash van 2007), heeft een sterke uitspraak gedaan tegen Bloomberg. Bass stelt dat niet Griekenland, maar Duitsland binnen een jaar of vier een stap terug zal doen uit het europroject. Uiteindelijk zal Duitsland volgens Bass uit de euro stappen.

Lees verder op optieblog.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Recordaantal Spanjaarden kan hypotheek niet meer afbetalen

In Spanje kampt bijna 11 procent van de kredieten met afbetalingsproblemen, dat is een nieuw record. De cijfers zijn afkomstig van de Spaanse centrale bank. Het gaat voornamelijk om woonkredieten, die de Spaanse bevolking steeds moeilijker kan afbetalen door de toenemende werkloosheid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Column Kees de Kort | Dat wordt even slikken

Een van de opdrachten voor Rutte II: hoe gaan we het zorgstelsel klaarstomen voor andere tijden? "Politici moeten bereid zijn om over hun eigen schaduw heen te stappen."

De zorgkosten blijven zwaar oplopen en de economie groeit niet echt. Dus of het nou in de volume- of de prijssfeer zit, er moet iets gebeuren, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Beleggen in goudmijnen, hot or not?

Door de stijging van de goud- en zilverprijs is ook de belangstelling voor mijnaandelen toegenomen. Sommige beleggers en analisten zijn van mening dat mijnbouwbedrijven sterk zullen profiteren van een prijsstijging van grondstoffen en edelmetalen. Ook de geschiedenis wijst uit dat tijdens vorige crises mijnbouwaandelen werden gezien als een interessant alternatief voor een reguliere aandelenportefeuille. Maar zijn mijnbouwaandelen anno 2012 nog wel zo aantrekkelijk?

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs