EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40206 tot 40210 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Nikkei sluit met winst

De beurs in Tokio is woensdag met winst gesloten. Na de verliesbeurt van een dag eerder stapten beleggers weer in de markt. De stemming werd gesteund door flinke koerswinsten van zwaargewichten Hitachi en Komatsu, die vasthielden aan de vooruitzichten voor het gehele boekjaar. De Nikkei eindigde 1 procent hoger op 8928,29 punten.

Het Japanse conglomeraat Hitachi klom ruim 3 procent en bouwmachinemaker Komatsu won ook meer dan 3 procent. Fuji Heavy Industries steeg 6,7 procent en bereikte daarmee het hoogste niveau in 11 jaar. De onderneming verhoogde zijn winstverwachting voor het jaar.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Schade Sandy loopt in miljarden

De economische schade die superstorm Sandy in Amerika heeft aangericht loopt in de miljarden.

Dat voorspelt adviesbureau IHS Global Insight. Naar schatting loopt alleen al de materiële schade aan gebouwen en infrastructuur op tot 20 miljard dollar (15,4 miljard euro).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

'Honderden ontslagen bij KLM'

Zeker 1300 werknemers bij KLM dreigen hun baan te verliezen.

Zeker 1300 werknemers bij KLM dreigen hun baan te verliezen.

Dat schrijft De Telegraaf woensdag. De luchtvaartmaatschappij moet in de komende twee jaar verder afslanken om uit de rode cijfers te blijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Britse consumentenvertrouwen weer gedaald

Het Britse consumentenvertrouwen is gedaald naar het laagste punt in 6 maanden. Dat maakte marktonderzoeker GfK NOP woensdag bekend. De vertrouwensindex staat nu op -30, waar analisten hadden verwacht dat die stabiel op -28 zou blijven staan. Het is de laagste stand sinds april dit jaar.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2012

Hoe ga je je in deze crisis goed voorbereiden?

Veel mensen denken dat er in ons veilige Nederland niets kan gebeuren, er is hier ook al tijden geen echte ramp geweest. Er is elektriciteit, de schappen van de supermarkten zitten vol en er komt altijd water uit de kraan. We hoeven er nooit over na te denken, alles is geregeld. Het zeewater wordt netjes achter de dijken gehouden, je kunt overal pinnen, niets aan de hand. Maar is dat zo? Wat gebeurt er als de elektriciteit langer dan een dag uitvalt? En wat als de olie zo duur wordt, dat vrachtwagens bijna niet meer rijden om supermarkten te bevoorraden. De economie wordt steeds instabieler, doordat er zoveel geld wordt gecreëerd wordt de kans op inflatie, of zelfs deflatie steeds groter.  Het resultaat kan zijn dat ook in Nederland de voedselprijzen (explosief) stijgen. En om eerlijk te zijn, op economisch gebied is de crisis al aan de gang, hoe het verder gaat weet niemand.

[...]

Lees verder op ZoalsJijWilt.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs