EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40211 tot 40215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Nederlanders houden rekening met afnemende welvaart

Een ruime meerderheid van de bevolking (61 procent) houdt de komende jaren rekening met een lager welvaartsniveau. Nog meer mensen (64 procent) vinden dat Nederlanders verwend zijn geraakt.

"Er is onder de bevolking een nieuw realisme ontstaan waarin ingrijpende maatregelen mogelijk zijn", zegt Martijn Lampert van onderzoeksbureau Motivaction. "Mensen realiseren zich dat de tijdgeest fundamenteel is veranderd".

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

België ontsnapt nipt aan recessie

De Belgische economie is in het derde kwartaal gekrompen noch gegroeid in vergelijking met het tweede kwartaal, toen de economie 0,5 procent afnam.

De Belgische economie is in het derde kwartaal gekrompen noch gegroeid in vergelijking met het tweede kwartaal, toen de economie 0,5 procent afnam.

België ontsnapt daardoor nipt aan een recessie. Daarvan is sprake bij twee opeenvolgende kwartalen met een krimp.

Dat blijkt uit een eerste raming van de Nationale Bank. België balanceert al een tijdje op de rand van een recessie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Wall Street opent hoger na orkaan Sandy

In de stad New York, die op verwoestende wijze is getroffen door orkaan Sandy, zijn de beurzen woensdag overwegend hoger geopend. Wall Street moest de afgelopen 2 dagen zijn deuren gesloten houden vanwege de zware weersomstandigheden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Griekse vakbond roept op tot 48-uursstaking

De grootste Griekse vakbond heeft woensdag opgeroepen tot een landelijke staking. De bond GSEE wil dat mensen hun werk volgende week dinsdag en woensdag neerleggen. Reden is de nieuwe golf aan bezuinigingen die de regering heeft voorgesteld om nieuwe leningen los te krijgen van de EU en het IMF.

,,Ons centrale doel is dat het parlement een streep zet door de onaanvaardbare, verwoestende en dwingende maatregelen die de trojka oplegt'', zei de bond, doelend op de Europese Unie, het Internationaal Monetaire Fonds (IMF) en de Europese Centrale Bank (ECB).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Staat wil 2-4 mrd ophalen met twee leningen

De Nederlandse Staat wil maandag 5 november 2-4 miljard euro ophalen met de veiling van twee leningen, maakt het agentschap Generale Thesaurie van het ministerie van Financien bekend.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs