EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40221 tot 40225 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Problemen om rond te komen

Dat blijkt uit een onderzoek van Wijzer in geldzaken dat woensdag wordt gepubliceerd. Steeds minder mensen zijn volgens de studie tevreden over hun financiële situatie. In 2009 was 70 procent daar positief over, nu is dat nog maar 59 procent.

Van de 65-plussers en mindervermogenden zegt bij de helft er afgelopen jaar op achteruit te zijn gegaan.

Eén op de drie mensen verwacht volgend jaar nog minder te besteden te hebben.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

AEX begint hoger

De Amsterdamse beurs is licht hoger van start gegaan. Beleggers wachten op de opening van Wall Street, die na twee dagen weer open gaat.

De Amsterdamse beurs is licht hoger van start gegaan. Beleggers wachten op de opening van Wall Street, die na twee dagen weer open gaat.

De AEX-index in Amsterdam noteerde kort na aanvang van de handel 0,2 procent hoger op 333,06 punten. De MidKap-index daalde 0,1 procent tot 523,19 punten. De beurzen in Frankfurt, Londen en Parijs stegen tussen 0,1 en 0,3 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Spanje verwacht eerste bankensteun begin december

Spanje verwacht begin december de eerste uitbetaling van financiele steun vanuit de Europese Unie voor zijn bankensector, aldus een regeringswoordvoerster.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

People‘s Bank of China injecteert recordbedrag aan yuans

De People’s Bank of China heeft aangekondigd dat het een 7-daagse reverse repo uitvoert aan 3,35 % voor 290 miljard RMB en een 28-daagse reverse repo aan 3,60 % voor 105 miljard RMB. De recordinjectie is noodzakelijk doordat de liquiditeit verstrakt tegen het einde van de maand.

Een reverse repo is een aankoop van effecten met een overeenkomst om deze te verkopen tegen een hogere prijs op een bepaalde datum in de toekomst. Dit is in wezen gewoon een lening van de effecten aan een specifiek tarief.

Nadat de PBOC 2 weken geld onttrokken had, is het deze week weer tijd om geld te injecteren, er vervallen namelijk voor 199 miljard RMB reverse repo’s en voor 10 miljard RMB central bank bills deze week.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

'AEX opent vlak'

De beurs in Amsterdam zal woensdag waarschijnlijk vlak openen. Ook de andere Europese beurzen zullen nagenoeg onveranderd beginnen. Beleggers wachten op de opening van de Amerikaanse beurzen, die 2 dagen gesloten bleven vanwege orkaan Sandy.

,,De AEX begint nagenoeg ongewijzigd. Later op de dag zal er waarschijnlijk meer beweging in de markt komen als Wall Street weer zijn deuren opent. Voor de rest krijgen we een hoop kwartaalcijfers te verwerken en komen er later in de week nog belangrijke macrocijfers naar buiten'', aldus marktanalist Martijn Weller van IG Netherlands.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs