EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40241 tot 40245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Economie loopt vast op zuinigheid

© ANP.De Nederlandse consument houdt al twee jaar lang zijn geld op zak. Een hardnekkig probleem, constateert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), dat maakt dat de Nederlandse economie het afgelopen kwartaal met 1,1 procent kromp, terwijl Frankrijk en Duitsland bescheiden groeiden met 0,2 procent en België op groei noch krimp uitkwam.

En in de loop van dit jaar werd het probleem almaar groter. Gaf de Nederlander in het eerste kwartaal nog 0,7 procent minder uit dan het jaar ervoor, in het tweede kwartaal daalden de bestedingen met 1,3 procent en in juli, augustus en september zelfs met 1,8 procent.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Werk scheppen of verdelen?

Veel jonge mensen zitten zonder werk. Of hebben via een flex contract een klein baantje. Of met veel mazzel een tijdelijke arbeidsovereenkomst die hun werkgever nooit in een vast contract omzet. Huren zijn hoog, hypotheken onverkrijgbaar. Wat doet Rutte II voor jonge werklozen?

In Spanje en Griekenland is 1 op de 2 jongeren werkloos. Zij met rijke ouders of met hoge opleidingen emigreren. De meerderheid echter moet thuis afwachten totdat de crisisstorm is geluwd. Ze weerstaan de verleiding om zelfmoord te plegen of het criminele circuit in te gaan en doden de tijd met demonstraties tegen hun regering die in de pas moet lopen van de strenge Europese rekenmeesters.

Lees verder op nederlands.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Deutsche Bank op rode lijst geplaatst

Duitsers staan erom bekend dat ze nogal vol van zichzelf zijn. Ook deze week werd weer bewezen dat dit vooroordeel nog steeds van toepassing is. De FSB (Financial Stability Board) plaatste de Deutsche Bank op een rode lijst, omdat de bank een hoog risico zou lopen om failliet te gaan. De hoogste bestuurder van de bank, Jürgen Fitschen, vindt dit totale onzin: " Deutsche Bank zal nooit staatssteun nodig hebben", aldus de bankier.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Vlakke standen op Europese beurzen

De Europese beursgraadmeters noteerden vrijdag rond de slotstanden van donderdag. ,,De handel probeert vrijdag een pas op de plaats te maken na de dalingen van de afgelopen dagen'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer. ,,De AEX-index daalde in ruim een week met 4,4 procent, dat vraagt om een rebound.''

De AEX-index noteerde een halfuur na aanvang van de handel 0,1 procent lager op 324,56 punten. De MidKap-index van middelgrote fondsen daalde eveneens 0,1 procent tot 512,72 punten. De graadmeters in Frankfurt, Londen en Parijs noteerden vlak tot 0,1 procent hoger.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Daling verkoop nieuwe passagiersauto's NL neemt toe in oktober

De daling van aantal nieuwe registraties van passagiersauto's is in Nederland in oktober versneld, blijkt vrijdag uit cijfers van de Europese brancheorganisatie van autofabrikanten ACEA.

Het totaal aantal verkochte nieuwe commerciele voertuigen daalde vorige maand met 38,4% naar 26.896 ten opzichte van oktober 2011. In september daalde het aantal nieuwe registraties met 15,9%.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs