EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40241 tot 40245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Griekse banken wederom in de problemen

greeceEr was maandag weer crisisberaad in Griekenland tussen de Minister van Financiën (de beste man heet Yannis Stournaras en lag vorige week nog in het ziekenhuis) en de Griekse banken federatie. Op de agenda stond maar één punt; de Griekse banken. De optie dat Griekse banken de fors in waarde gedaalde Griekse staatsobligaties zouden kunnen inwisselen voor nieuwe obligaties die door het ESM zullen worden uitgegeven, werd uitgesloten

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Wat is de grootste bubbel aller tijden ?

De wereld kan worden onderverdeeld in twee groepen landen: ten eerste de landen met een handelsoverschot, ten tweede de landen met een handelstekort. Landen met een handelsoverschot zijn netto exporteurs, ze exporteren meer goederen dan ze importeren. Landen met een handelstekort zijn netto importeurs, ze importeren meer goederen dan ze exporteren.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Peter Schiff: “Goud nu op weg 5.000 dollar”

Peter Schiff werd door CNBC gevraagd naar zijn visie op de prijs van goud. Schiff is het duidelijk niet eens met de negatievelingen op de vloer van de futuremarkten.

Peter Schiff werd door CNBC gevraagd naar zijn visie op de prijs van goud. Schiff is het duidelijk niet eens met de negatievelingen op de vloer van de futuremarkten.

Peter Schiff voorspelt dat de goudprijs rond 5.000 dollar noteert over enkele jaren. Meer nog, hij denkt zelfs dat dit een bescheiden koersdoel is voor goud!

Beleggers mogen zich opmaken voor een indrukwekkende goudrally in de komende maanden, aldus Peter Schiff.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Japan heeft zijn eigen fiscal cliff

Er is veel te doen over de Amerikaanse ‘Fiscal cliff’ dat in januari voor $ 600 miljard uitgaven schrapt en belastingen verhoogd. Maar Japan heeft zijn eigen ‘Fiscal cliff’, waar nog maar weinigen van op de hoogte zijn. Japanse politici maken ruzie over een wet die toelaat om extra ¥ 38,3 biljoen (of € 368 miljard) te lenen. De oppositie wil dat er een datum komt voor nieuwe verkiezingen, of het ondersteunt de nieuwe financiering niet.

Zonder toelating om nieuw geld op te halen, dreigt Japan zonder geld te zitten. Bestaande veilingen zullen geschrapt worden, voor het eerst in decennia. Volgens de regering heeft het land nog genoeg geld tot het einde van het jaar, maar het heeft in afwachting al betalingen aan regio’s geschrapt.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

'Gezinnen sneller en vaker dakloos'

Het aantal dakloze gezinnen neemt snel toe en is sinds 2009 met een derde gestegen. De daklozenopvang kan dat niet aan en slaat alarm. 

Het aantal dakloze gezinnen neemt snel toe en is sinds 2009 met een derde gestegen. De daklozenopvang kan dat niet aan en slaat alarm. 

Daarover berichtte maandag het actualiteitenprogramma EenVandaag. De Federatie Opvang Nederland bepleit extra plekken voor gezinnen in de crisisopvang.

Vorig jaar zaten ruim 9000 kinderen in een van de 1200 opvangvoorzieningen voor daklozen en opvanghuizen voor vrouwen. Enkele opvangcentra spreken in de uitzending van 'de nieuwe sociaal-economische daklozen': een groep die ze daarvoor veel minder zagen en anders dan de traditionele daklozen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs