EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40246 tot 40250 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Russisch schip geladen met 700 ton goud vermist

 Een Russisch vrachtschip, de Amurskaya, is sinds zondag vermist in de Zee van Ochotsk. Een opmerkelijk verhaal, want naar verluid zou het schip 700 metrische ton gouderts aan boord hebben. Dat is een onwaarschijnlijk grote hoeveelheid goud, meer dan de totale Nederlandse goudvoorraad en 3,5x zoveel als de 200 ton goud die India in 2009 kocht van het IMF. De vermissing van het schip met de gouden lading werd maandag bekendgemaakt.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Een zeer dramatische storm: doe er uw voordeel mee!

Twee koopjes als Sandy toeslaat:

Twee koopjes als Sandy toeslaat:

De Amerikaanse markten blijven vandaag dicht. Uit voorzorg voor orkaan “Sandy”, door meteorologen omschreven als de storm van de eeuw.

Vrijdag stonden de verzekeraars op Wall Street al flink onder druk en indien de storm de impact heeft waarvoor nu gevreesd wordt, dan spreken we waarschijnlijk over historische uitbetalingen.

Financiële markten hebben nogal de neiging om over te reageren bij dergelijke gebeurtenissen.

OK, verzekeraars zullen hier een zwaar verlies realiseren, maar verandert dit iets aan de intrinsieke waarde van deze bedrijven?

Als je een schadeverzekeraar bent, in je jaar na jaar mooie premies en nu en dan moet je een deel daarvan uitbetalen. Dat is wat zij doen.

Binnen de sector zijn er twee bedrijven die mij interesseren.

[...]

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Beursbedrijven schrijven te weinig af op vastgoed

Beursgenoteerde bedrijven schrijven opvallend weinig af op hun vastgoedbezittingen, als je kijkt naar de waardering die beleggers geven.

Beursgenoteerde bedrijven schrijven opvallend weinig af op hun vastgoedbezittingen, als je kijkt naar de waardering die beleggers geven.

Dat stelt de toezichthoudende Autoriteit Financiële Markten (AFM) maandag naar aanleiding van onderzoek naar de financiële verslagen van beursbedrijven over 2011.

De AFM heeft gekeken naar hoe bedrijven zijn omgegaan met 'bijzondere waardeverminderingen', vooral met het oog op de waardering van vastgoedbezittingen en vastgoedbeleggingen. Ook is gekeken naar de waardering van minderheidsbelangen.

Volgens de toezichthouder valt op "dat de marktwaarde van vastgoedbeleggingsinstellingen aanzienlijk lager is dan de boekwaarde.

[...]

Lees verder op Z24
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

4 zaken die u moet weten over Sandy, 'de moeder aller stormen'

De volgende uren zal geschiedenis worden geschreven nu een extreme weergebeurtenis zich aankondigt, een die een plaats in de weergeschiedenis zal krijgen als een van de meest uitzonderlijke die ooit de Verenigde Staten trof. (Weatherchannel.com)

De volgende uren zal geschiedenis worden geschreven nu een extreme weergebeurtenis zich aankondigt, een die een plaats in de weergeschiedenis zal krijgen als een van de meest uitzonderlijke die ooit de Verenigde Staten trof. (Weatherchannel.com)

[1 - 3]

4. In New York is Wall Street maandag gesloten vanwege de orkaan. Het besluit is ingegeven door zorgen over het correcte verloop van de handel en de veiligheid van werknemers, laat de NYSE weten. Verwacht wordt dat een deel van New York onbereikbaar zal zijn met het openbaar vervoer. Er zal mogelijk ook sprake zijn van schade, overstromingen en stroomstoringen. Het is voor het eerst sinds 1985 dat de beurzen op Wall Street gesloten blijven vanwege weersomstandigheden. Ook Google schrapte de voor maandag geplande presentatie van zijn nieuwe Android-producten, vanwege orkaan Sandy.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

AEX begint in mineur

De beurs in Amsterdam is maandag flink in de min begonnen. Wall Street blijft dicht vanwege orkaan Sandy. Ook wordt gewacht op een stroom van macrocijfers en bedrijfsresultaten.

De AEX-index in Amsterdam stond na enige minuten handelen 0,4 procent lager op 328,12 punten. De MidKap-index bleef ongewijzigd op 522,88 punten. De beurzen in Frankfurt, Londen en Parijs verloren tussen 0,3 en 0,7 procent.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs