Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 4026 tot 4030
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 november 2016

Elite weet niet half wat er onder de bevolking leeft

Hoe harder we Rutte horen kletsen dat hij denkt dat hij weet wat goed is voor de bevolking, hoe harder hij afgestraft gaat worden. Het Oekraïne referendum wordt erdoor gedrukt, ondanks dat er een duidelijke NEE te horen is geweest van de burgers. Hij is mijns inziens echter te arrogant om te begrijpen dat het volk het zat is. Daarom een advies aan Rutte: wil je niet weggevaagd worden door Samson en Assher, maak een draai van 360 graden en misschien vergeeft het klootjesvolk en het MKB je wanbeleid van de laatste jaren.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 14 november 2016

Na het feest, volgt de kater…

De markten waren eerst in schok, en vervolgens in euforie. De aandelenkoersen schoten omhoog als gevolg van de overwinning van Trump. Niemand had dit zien aankomen, maar wie de wekelijkse nieuwsbrief van Slim Beleggen leest, voelde nattigheid.

Dit was volgens ons helemaal geen gelopen race. Om onze woorden nog eens erbij te halen:

“Iedereen volgt de dagelijkse verkiezingspeilingen op de voet. Maar dit kan verraderlijk zijn…”

Van de ronkende titel van deze mailing ‘Dit wordt de grootste (na)schok van de Amerikaanse verkiezingen!’ blijkt geen woord gelogen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 14 november 2016

Rente staatsobligaties Italie schiet omhoog

De rente op Italiaanse staatsobligaties is de afgelopen weken sterk gestegen en bereikte vandaag zelfs het hoogste niveau in meer dan een jaar tijd. Reden voor de stijging is het aanstaande referendum in Italië over de aanpassing van de grondwet op 4 december. Mislukt dit referendum, dan zal premier Matteo Renzi zijn aftreden bekendmaken. Beleggers vrezen meer politieke instabiliteit en doen daarom Italiaanse staatsleningen in de verkoop.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 november 2016

Waar ligt de bodem van deze goudcrash?

De onrust onder de goudbeleggers is verre van weg. Integendeel, het sentiment draait weer van positivisme naar negativisme. De wonden na 5 jaar berenmarkt zijn erg diep. Beleggen in goud en zilver is nooit gemakkelijk. Dit is het belangrijkste dat je nu moet weten.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 14 november 2016

Bloedbad voor obligatiebegrippen

Na twee zeer magere kwartalen had de Japanse economie een aardige groei te pakken: 0,5 procent, lang niet mis voor het Aziatische land. Maar helaas: één iets nauwkeuriger blik op de cijfers maakt duidelijk dat de groei grotendeels is te danken aan een verschuiving in de handelsbalans. 'Ik moet nog zien of dit kan blijven duren', zegt macro-econoom Kees de Kort.