EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
48
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
34
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4026 tot 4030
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Pariteit dollar euro komt steeds dichterbij

Er wordt al lang gespeculeerd op een pariteit tussen de Amerikaanse dollar en de euro. Veel analisten en marktkenners dachten dat dit scenario zichĀ zou voltrekken in 2016 maar door het uitstelgedrag van de Federal Reserve bleef een pariteit tussen dollar en euro uit. Het lijkt haast onvermijdelijk dat we dit jaar een 1:1 verhouding zullen zien tussen beide munten.

Volgens Jan Hatzius, hoofdeconoom bij Goldman Sachs, zullen we niet lang moeten wachten op een pariteit tussen de dollar en de euro vermits de Amerikaanse centrale bank eindelijk is overgaan tot actie en de rente in december voor de tweede keer heeft verhoogd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

7 gouden regels waarmee iedereen rijk kan worden

Rijk worden is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar hoe je het ook draait of keert, je hebt een bepaalde houvast nodig om dit doel te bereiken. De wereld om ons heen is zo ingewikkeld dat eenvoud vaak het beste resultaat oplevert.

Rijk worden is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar hoe je het ook draait of keert, je hebt een bepaalde houvast nodig om dit doel te bereiken. De wereld om ons heen is zo ingewikkeld dat eenvoud vaak het beste resultaat oplevert.

Deze 7 gouden regels bestaan al decennia, maar in een razendsnelle wereld zijn ze belangrijker dan ooit wil je rijk worden.

Wil jij in 2017 jouw eerste stappen zetten om rijk te worden, is het aan te raden deze 7 gouden regels te volgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Goudreserves China dalen voor het eerst in 17 jaar

De wijziging in de goudreserves van China is verrassend. Voor het eerst in 17 jaar verkocht......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Pond verliest terrein nadat premier May hint op harde brexit

Het Britse pond is naar het laagste niveau gedaald sinds oktober nu de Britse premier Theresa May gehint heeft op een harde brexit. De munteenheid kwam in de voormiddag uit op 1,2147 dollar, ruim 1 procent onder de eindstand van vrijdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Duitse inflatie op het hoogste niveau sinds 2013!

De Duitse inflatie is ten opzichte van een jaar geleden met 1,7% in waarde gestegen. Met andere woorden betekent dit dat de consumentenprijzen gemiddeld het afgelopen jaar met 1,7% zijn gestegen. Vormt de snel stijgende inflatie een bedreiging?

De stijgende inflatie is iets waar heel wat centrale bankiers al jaren naar snakken. De afgelopen jaren ging Europa namelijk gebukt onder dalende consumentenprijzen en het afgelopen jaar hadden we zelfs even te maken met ā€˜deflatieā€™. Toch is de snel stijgende inflatie ook iets om bang voor te wezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs