EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4031 tot 4035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Donderwolken boven zakenbank HSBC?

De aandelen van HSBC hebben vanmorgen 7 procent ingeleverd. Indien er geen herstel optreedt voor de dagsluiting, is dit het slechtste resultaat sedert 2009. Er pakken zich donderwolken samen boven de bekende zakenbank. De winstgevendheid komt onder druk te staan en dat maakt beleggers onrustig.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Wereldhandel aanmerkelijk minder sterk gegroeid in 2016

De wereldwijde handel is in 2016 aanmerkelijk minder sterk gegroeid dan in de voorgaande jaren, onder meer door politieke onzekerheid in Europa en de Verenigde Staten. 

Dat meldt de Wereldbank dinsdag op basis van voorlopige ramingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

De stijgende inflatie vormt een bedreiging voor de Fed

De meeste beleggers rekenen op twee Amerikaanse renteverhogingen in het jaar 2017. Toch lieten een aantal FOMC-leden onlangs nog weten dat de planning is om dit jaar driemaal de rentestand op te trekken. Met name de stijgende inflatie kan er voor gaan zorgen dat de Amerikaanse centrale bank genoodzaakt is om een renteverhoging door te voeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Rusland kocht in januari 31 ton goud

Rusland heeft in de eerste maand van het nieuwe jaar 31,1 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Russische centrale bank. Het land beschikt nu over een goudvoorraad van 1.645,37 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste goudvoorraden. De totale goudreserve staat tegen een waarde van $62,93 miljard op de balans en vertegenwoordigt daarmee bijna 16% van de totale reserves van de centrale bank.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017

Huizenprijzen nog niet hersteld van crisis

In grote delen van Nederland zijn de huizenprijzen zijn nog steeds niet hersteld van de economische crisis. Eind 2016 lagen de prijzen in grote delen van het land lager dan het niveau van 2008. In veel gemeenten rond het rivierengebied zijn woningen zelfs meer dan twintig procent in prijs gedaald, zo blijkt uit cijfers van het CBS.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs