EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40301 tot 40305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

AEX fractioneel in de min

De beurs in Amsterdam is vrijdag licht lager begonnen. Ook de andere Europese beurzen lieten bij de opening overwegend kleine verliezen zien.

De vijf floppers van 2012: welke 5 fondsen had u moeten mijden om een nóg beter rendement te hebben?

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Amerikaanse ‘kater’ komt nog

De Eurozone glijdt weg in een spiraal die maar moeilijk te stoppen. De investeerders zochten wanhopig naar een veilig onderkomen en denken dat te hebben gevonden bij de dollar. Zowel de dollar zelf als de U.S. Treasuries zijn flink in koers gestegen. Terecht of niet?

Wanneer u het ons vraagt is het vertrouwen in de dollar op zijn zachtst gezegd misplaatst. De VS is er namelijk veel erger aan toe dan Europa, alleen weigeren de Amerikanen dat zelf in te zien. Uncle Sam en alles wat er bijhoort lijkt een oase van rust in een wanordelijke wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

De vier gevaarlijkste banken ter wereld

Deutsche Bank, Citigroup, HSBC en JP Morgan Chase zijn de gevaarlijkste systeembanken ter wereld. Zij moeten hun buffers flink verhogen. ING, de enige Nederlandse wereldwijde systeembank zit in de minst gevaarlijke categorie.

Dat blijkt uit een onderzoek van de Financial Stability Board (FSB). Deze FSB omschrijft 28 banken als wereldwijd systeemrelevant. Een omvallen van een van hen zou een gevaar zijn voor de wereldwijde stabiliteit.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Jongeren lopen grootste risico op armoede

Voor het eerst in de geschiedenis lopen jongeren een grotere kans om met armoede en bestaansonzekerheid geconfronteerd te worden dan ouderen. Dat is volgens de krant De Morgen uit een onderzoek van professor en gewezen minister Frank Vandenbroucke gebleken.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Wall Street sterk van start in november

1 november was op de West-Europese beurzen een vrij goede dag, maar de beurs op Wall Street deed er nog een schepje bovenop. De start van november was dus hartverwarmend, het valt nu af te wachten of de rest van de maand even goed zal worden.

1 november was op de West-Europese beurzen een vrij goede dag, maar de beurs op Wall Street deed er nog een schepje bovenop. De start van november was dus hartverwarmend, het valt nu af te wachten of de rest van de maand even goed zal worden.

De start werd alleszins al niet gemist en dat had veel te maken met het vertrouwen dat de man in de straat meer en meer krijgt. De index van het consumentenvertrouwen bereikte het hoogste peil in 4 jaar, zoals blijkt uit het rapport dat de Conference Board gisteren publiceerde.

Daarmee is het vertrouwen het hoogst sinds februari 2008, toen de Amerikaanse economie aan de vooravond van een lange en pijnlijke recessie stond. Op basis van het consumentenvertrouwen zou het wel eens kunnen dat het werkloosheidsrapport voor oktober – dat vanmiddag wordt gepubliceerd – eveneens zal meevallen. De beurskoersen op Wall Street zouden er wel bij varen!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs