EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40316 tot 40320 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Column Kees de Kort | Zoektocht naar een plusje

De Nederlandse economie was een plusje, maar er komen wat negatieve cijfers aan. De industrie is gekrompen en transportbedrijven hebben het moeilijk. "Waar komt dat plusje vandaan?"

De Nederlandse economie was een plusje, maar er komen wat negatieve cijfers aan. De industrie is gekrompen en transportbedrijven hebben het moeilijk. "Waar komt dat plusje vandaan?"

Dat zegt BNR's Kees de Kort. "De conjunctuurbarometer zag er best aardig uit. Geen kurken eraf, maar een leuk plusje. Maar we kunnen met z'n allen gemakkelijk minnetjes noemen, maar de plusjes zijn moeilijk te vinden. Maar een conjuctuurbarometer fluctueert altijd een beetje."

De Kort zegt dan ook dat we ons niet rijk moeten rekenen. "De Nederlandse economische groei zit rond de nullijn, met maximaal een mini plusje. Veel meer zit er voorlopig niet in."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Winsten Chinese bedrijven stijgen opnieuw

Volgens de statistieken zou de winstgroei bij de Chinese bedrijven zijn stilgevallen. De economie groeide weliswaar nog, maar het tempo waaraan zou te traag zijn om de ondernemingen nog toe te laten met hogere winsten uit te pakken. Door een terugval in de omzet zou de winstgroei in de laatste 5 maanden zelfs negatief zijn geweest.

Deze evolutie wordt nu echter tegengesproken door de nieuwste cijfergegevens van het National Bureau of Statistics. Die heeft becijfert dat de winsten van de productiebedrijven in September t.o.v. dezelfde maand een jaar geleden opnieuw met +7,8 % zijn gestegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Duitse bunds noteren vlak

De Duitse bunds noteren donderdagochtend vlak in aanloop naar de bekendmaking van een aantal belangrijke macro-economische indicatoren voor de VS.

Zo staat voor 13.15 uur de bekendmaking van het naar aanleiding van orkaan Sandy e e n dag uitgestelde ADP banenrapport voor de maand oktober gepland, een kwartier later gevolgd door de bekendmaking van de wekelijkse steunaanvragen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Ontmanteling Portugese welvaartsstaat om belangen Merkel te verdedigen

Dinsdag en woensdag debatteerden de Portugese parlementsleden over de 'moeilijkste begroting ooit'. Het begrotingsvoorstel voor 2013 dat enorme bezuinigingsmaatregelen oplegt, was op 15 oktober door de centrumrechtse regering-Passos Coelho bij het parlement ingediend. Woensdagmiddag werd het meerderheid tegen oppositie goedgekeurd. Er waren geen onthoudingen. Het tweedaagse debat was bij momenten bijzonder bits. De bevolking zal de gevolgen voelen.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Verhelpt dit akkoord crisis op de woningmarkt?

De hypotheekrenteaftrek wordt volgens de coalitieplannen geleidelijk minder, de huren gaan omhoog. Met deze plannen wil de nieuwe coalitie de vastgelopen woningmarkt weer vlot trekken. Maar gaat dat ook lukken? Een analyse van de plannen aan de hand van vijf vragen.

Lees verder op trouw.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs