EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40316 tot 40320
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

Komt de Griekse redding uit de zee?

In de Middellandse Zee, ten zuiden van het Griekse eiland Kreta, bevinden zich natuurlijke gasreserves die het noodlijdende land in 25 jaar zo’n 464 miljard euro zouden kunnen opbrengen. Dat is tenminste de opgemerkte conclusie van een studie die deze week aan de Griekse premier Antonis Samaras is gepresenteerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

Hoe hoog gaat de goudprijs stijgen?

Het is voor veel mensen niet meer de vraag of de goudprijs verder gaat stijgen, maar tot welk hoogte goud in de toekomst zal gaan. Bij Bloomberg vragen ze zich af of $3.000,- per troy ounce een realistisch getal is om naar uit te kijken. Indien de goudprijs het niveau van $3.000,- per troy ounce wil bereiken, moet er vooral een hele degelijke vraag naar fysiek edelmetaal blijven bestaan, naast dat de investeringen in goud ETF’s natuurlijk moeten blijven stijgen. Bent u ook op zoek naar bescherming in de vorm van fysiek goud?

[video]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

Graag je mening over mijn portefeuille

Toen deze crisis in 2008 begon, heb ik 100.000 euro op een rekening gestort en beleggers uitgenodigd om over mijn schouder mee te kijken hoe ik mijn portefeuille beheer.

Toen deze crisis in 2008 begon, heb ik 100.000 euro op een rekening gestort en beleggers uitgenodigd om over mijn schouder mee te kijken hoe ik mijn portefeuille beheer.

Ik noemde dit mijn “INSIDERS CLUB” en de interesse voor dit product was bijzonder groot. Beleggers betaalden met plezier 297 euro per jaar voor deze trade alerts.

Deze “crisisportefeuille” presteerde de afgelopen jaren overigens 53,8% beter dan de markt. Een outperformance die kan tellen!

Ik denk er momenteel over na om het bord echter schoon te vegen en te starten met een compleet nieuwe portefeuille die ik live voor je ga beheren.

Telkens wanneer ik een transactie uitvoer, ontvang je een e-mail waarin je precies ontdekt wat ik koop, welk bedrag ik investeer en hoeveel ik wens te betalen.

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

'IMF somberder over economie eurozone'

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verwacht dat de economie van de eurozone dit jaar met 0,4 procent krimpt en in 2013 een minieme groei laat zien van 0,2 procent.

Dat meldde de Duitse zakenkrant Handelsblatt vrijdag op basis van een IMF-rapport over de economische verwachtingen dat volgende week dinsdag uitkomt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

AEX in het groen

De AEX is hoger van start gegaan.

Om 09:05 uur staat de AEX 0,4% hoger op 329 punten.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs