EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40331 tot 40335 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Nieuwe berekening banencijfer ADP: 365.000 minder banen in 2012

Loonstrookjesverwerker ADP heeft de berekening van haar eigen banencijfer aangepast, zodat deze meer overeenkomt met de feitelijke banengroei in de VS. Zero Hedge wist voortijdig al de hand te leggen op deze nieuwe cijfers, die een dag voor officiële publicatie al te vinden waren. De nieuwe berekening van het ADP suggereert dat het herstel van de Amerikaanse banenmarkt tegenvalt. Over de eerste negen maanden van 2012 zouden er volgens de nieuwe rekenmethode 365.000 minder banen zijn gecreëerd dan eerder werd aangenomen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Autoverkopen kelderen 38%

Het gaat dramatisch slecht met de autoverkopen in nederland. In oktober werden maar liefst 38% minder nieuwe auto's verkocht.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Werkend Nederland wanhoop nabij

De meeste lezers vrezen de enige luxes te verliezen die ze nog hebben in een tijd van dubbele hypotheken, steeds duurdere benzine en verhoogde btw. Niet meer op vakantie en zeker geen weekeindjes meer weg zijn veel genoemde, maar ook gehate oplossingen. Daarnaast vragen velen zich ook af of meer betalen voor de zorg wel betekent dat het niveau ervan gelijk blijft.

Ook overwegen velen minder te gaan werken omdat meer verdienen bij de baas straks op de bankrekening lang niet altijd meer oplevert. Dit geldt vooral voor gezinnen met kinderen die al vanaf volgend jaar vaak meer moeten gaan betalen voor het kinderdagverblijf.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Aziatische data suggereert dat geleidelijk herstel in zicht is

Aziatische macro-economische cijfers laten in oktober tekenen van verbetering zien, waarbij een versnelling van de economische activiteit in China aangeeft dat 's wereld tweede economie aan momentum terugwint en cijfers voor de Zuid-Koreaanse export duiden op een sterkere buitenlandse vraag.

De verbeteringen blijven echter bescheiden en zijn verspreid over de regio Azie-Pacific. Australie, met zijn mijnbouw, en het op technologie gerichte Taiwan blijven juist een krimp doormaken.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

"Griekenland is een risicovollere belegging dan Libië of Syrië"

De autoriteiten in de Eurozone hebben bij wijze van spreken het onmogelijke gedaan om het vlot drijvend te houden. Ogenschijnlijk lijken die ingrepen geslaagd, maar ze zijn er tot dusver niet in geslaagd om het vertrouwen van de markten terug te winnen.

Sommige van de landen in moeilijkheden worden nog meer geschuwd dan de landen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika die door oorlogen en onveiligheid geconfronteerd worden. Griekenland is nu een risicovollere belegging dan Libië of Syrië, zo leert een poll bij de CFO’s van middelgrote bedrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs