Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 4036 tot 4040
Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 14 november 2016

Onevenwichtige wereldbalans voorspelt einde van een tijdperk

De economie is onderdeel van iets dat groter is, namelijk de biosfeer. En die biosfeer is eindig. Vele problemen van vandaag zijn terug te voeren op dit harde feit. Eindeloze groei op een eindige planeet is biofysisch gewoonweg onmogelijk. De financiële crisis van 2008 werd – en wordt – niet goed begrepen. Want die had in de eerste plaats een fundamenteel energetische achtergrond.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 14 november 2016

Goudprijs in India schiet naar $2.200 per ounce

De goudprijs in India is de afgelopen dagen gestegen naar meer dan $2.200 per troy ounce. Door het ongeldig verklaren van alle 500 en 1.000 roepie biljetten is een grote hoeveelheid contant geld niet meer te gebruiken, waardoor men alle mogelijkheden aangrijpt om van de biljetten af te komen. Een deel van dat geld vlucht in goud, met als gevolg dat het edelmetaal amper te verkrijgen is.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 14 november 2016

Op dat moment mag je hopen in goud te zitten

De prijs van goud is eind vorige week zwaar onderuit gegaan en is tot net onder de technische steun terecht gekomen. Dit wordt dus oppassen, want mogelijk moeten we de stoploss in werking laten treden.

Is deze reactie op de goudkoers terecht?

Ja, natuurlijk is ze dat. De markt heeft immers gelijk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 november 2016

Trump mogelijks zegen in plaats van vloek voor China

De verkiezing van Trump is voor China mogelijks een zegen in plaats van een vloek. Dit lijkt vreemd aangezien Trump maatregelen wil nemen tegen de goedkope Chinese import. Toch kan dit goed nieuws betekenen indien de Verenigde Staten terugplooien op het eigen continent.

Terwijl Trump de afgelopen maanden de Chinezen regelmatig beledigde en beschuldigde van oneerlijke concurrentie lijken net deze Chinezen de lachende winnaar te worden van de gehele situatie. China is de afgelopen jaren sterk gegroeid waardoor het de tweede grootste economie ter wereld is geworden. Daarbovenop heeft China nog een groot groeipotentieel om geheel Azië te domineren waarbij het einde nog lang niet in zicht is.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 14 november 2016

De 7 kenmerken van tienermiljonairs

De Generatie Y produceert haar eerste miljonairs. Voor zijn boek 50 Interviews: Young Entrepreneurs, What It Takes To Make More Than Your Parents interviewde auteur Nick Tart 25 tieners die meer dan 1.000.000 dollar verdienden sinds ze hun zakenactiviteiten opstartten.  Tart ontdekte een aantal gelijkenissen tussen deze jongeren. Deze 7 kenmerken onderscheiden hen van hun klasgenoten: