EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
56
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40351 tot 40355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Verhelpt dit akkoord crisis op de woningmarkt?

De hypotheekrenteaftrek wordt volgens de coalitieplannen geleidelijk minder, de huren gaan omhoog. Met deze plannen wil de nieuwe coalitie de vastgelopen woningmarkt weer vlot trekken. Maar gaat dat ook lukken? Een analyse van de plannen aan de hand van vijf vragen.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Indiase centrale bank verbiedt goud kopen met geleend geld

De centrale bank van India heeft banken gevraagd om geen leningen te verstrekken aan klanten die het geld willen gebruiken om gouden ornamenten en munten te kopen. Deze maatregel is in het leven geroepen om weerstand te bieden aan het “excessieve gebruik van goud”. Met deze beslissing maakt de centrale bank van India ook een einde aan de discussie tussen juweliers en banken ten aanzien van het lenen om goud te kunnen kopen. Juweliers die werkkapitaal nodig hebben en daarvoor leningen afsluiten bij de bank zouden ontzien worden door de banken.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Grafieken: Goudprijs versus balanstotaal centrale banken

Zero Hedge publiceerde maandag een aantal interessante grafieken uit een rapport van Société Générale. Deze grafieken laten zien dat er een sterke correlatie is tussen de goudprijs en het gezamenlijke balanstotaal van een aantal centrale banken. Ook blijkt er een vrij sterke correlatie te bestaan tussen grondstofprijzen en de groei van de wereldhandel.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

ECB-president Draghi geïnterviewd door Der Spiegel

Draghi werd op 22 oktober geïnterviewd door Michael Sauga en Anne Seith van Der Spiegel. Dit interview werd op 29 oktober gepubliceerd in de Duitse krant en op de website van de ECB. Hieronder een integrale vertaling van het interview naar het Nederlands, zodat ook het Nederlandse publiek een inzicht krijgt in de visie van de ECB-president. Omdat het interview is afgenomen door een Duitse krant ligt er regelmatig nadruk op Duitsland en haar bevolking. De uitspraken zijn echter even goed van toepassing op de andere eurolanden.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Vietnam wil goudrekeningen bij banken aan banden leggen

Vietnam wil goudrekeningen bij banken aan banden leggen Vietnam heeft geen plannen om binnenkort goud te importeren, omdat het edelmetaal niet noodzakelijk zou zijn en omdat het de economie niet zou helpen. Dat heeft de Vietnamese centrale bank onlangs gezegd. Volgens Le Minh Hung van de State Bank of Vietnam (SBV) wil de centrale bank niet meer buitenlandse reserves omzetten in goud om op die manier het publiek te ontmoedigen goud te kopen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs