Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 40361 tot 40365
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 september 2012

Bank of America ziet goudprijs stijgen naar 5.000 dollar

Verschillende specialisten van Bank of America Merrill Lynch steken hun enthousiasme over het goud niet onder stoelen of banken. Het lijkt alleen maar een kwestie van tijd te worden alvorens het goud (véél) hogere regionen zal gaan opzoeken. Hoe hoog, valt nog af te wachten.

MacNeil Curry, de man die bij de bank verantwoordelijk is voor valuta’s en voor de strategie, blijft zich focussen op het goud. Curry legt de lat hoog, hij rekent er op dat een troy ons goud binnen afzienbare tijd (een tijdshorizon heeft hij niet) 3.000 tot 5.000 dollar zal kosten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 26 september 2012

Duitse regering maakt weg vrij voor ESM

De Duitse regering heeft de weg vrijgemaakt voor de definitieve ratificatie van het Europese noodfonds ESM.

De regering nam een verklaring aan dat de bijdrage van Duitsland aan het fonds niet zonder instemming van het Duitse parlement kan worden verhoogd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 september 2012

“Technologie biedt goed groeipotentieel”

Apple heeft in de afgelopen maanden natuurlijk de show gestolen in de technologiesector op de beurs van Wall Street, in zoverre zelfs dat andere technologieaandelen naar de achtergrond zijn geduwd. Uitzondering die de regel bevestigt, is Facebook.

Het Facebook-verhaal bezorgt echter heel wat investeerders nog altijd buikpijn. Buiten Facebook en Apple zijn er nog wel meer techno-aandelen die de moeite van het volgen waard zijn. Chris Hyzy van U.S. Trust ziet nog een stevig groeipotentieel in de sector weggelegd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 26 september 2012

Heet debat over bankenunie

Een bankenunie, als uitweg uit de crisis. Daarover vergadert het Europees Parlement op dit moment in Brussel. Het belooft een heet debat te worden. Want vooral landen die wel in de Europese Unie zitten, maar niet in de euro, voelen er maar weinig voor.

Eerder kwamen regeringsleiders in Brussel al overeen dat er één Europese toezichthouder moet komen voor alle banken. Nu heeft elk land nog zijn eigen toezichthouder.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 26 september 2012

Steeds meer fraude met internetbankieren

Er wordt steeds vaker gefraudeerd met internetbankieren. Het aantal fraudegevallen is in de eerste helft van dit jaar met 14% toegenomen.