EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40361 tot 40365 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

3-jaarsrente Italië laagst sinds oktober 2010

Italië heeft dinsdag de beoogde 3,5 miljard euro opgehaald met een veiling van 3-jarige staatsobligaties en betaalde daarop de laagste rente sinds oktober 2010. Veilingen van 7- en 11-jarige staatsobligaties brachten nog een 1,5 miljard euro op.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Werkgevers beknibbelen op salarissen

De gemiddelde totale loonstijging komt in 2012 uit op 1,9 procent. In 2011 bedroeg de stijging nog 2,1 procent. Werknemers leveren in op koopkracht, omdat de inflatie dit jaar hoger ligt dan de loonstijging.

Op secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en vergoedingen, is eveneens bezuinigd. Zo zet een groeiend aantal werkgevers het ouderdomspensioen om naar een spaarsysteem, de zogeheten beschikbare premieregeling.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Britse werkloosheid daalt

De werkloosheid in Groot-Brittannië is in september gedaald tot 7,8 procent van de beroepsbevolking. Dat meldde het Britse statistiekbureau woensdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Krimp Griekse econonomie neemt verder toe

De Griekse economie is in het afgelopen kwartaal nog harder gekrompen dan in de periode ervoor. Dat blijkt uit cijfers die het Griekse statistiekbureau woensdag publiceerde.

De Griekse economie kromp in het derde kwartaal met 7,2 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2011.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Industriële productie eurozone daalt fors

De industriële productie in de eurozone is in september met 2,5 procent gedaald ten opzichte van de voorgaande maand. Dat maakte Europees statistiekbureau Eurostat woensdag bekend.

Op jaarbasis nam de productie met 2,3 procent af. De sterkste daling werd gemeten in Ierland (min 12,8 procent), Portugal (min 8,8 procent), Griekenland (min 7,5 procent) en Spanje (min 7 procent). In Duitsland nam de productie met 1,6 procent af, in Nederland met 1 procent.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs