EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40366 tot 40370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

Wall Street opent lager

In New York zijn de Amerikaanse beurzen dinsdag lager geopend. De onzekerheid over de extra steun aan Griekenland en de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten wegen op het sentiment.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na aanvang van de handel 0,4 procent lager op 12.762 punten. De brede S&P 500 daalde 0,5 procent tot 1373 punten en technologiebeurs Nasdaq verloor 0,8 procent tot 2880 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

Spaanse rente nadert 6 procent

De toenemende zorgen over de Europese schuldencrisis hadden dinsdag een duidelijke weerslag op de Spaanse rente. Het rendement op 10-jarige Spaanse leningen ging stevig omhoog en naderde voor het eerst sinds eind september de grens van 6 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

Lagarde en Juncker botsen over twee jaar langer voor Griekenland

Het mogelijke uitstel van twee jaar om de Griekse staatsschuld terug te dringen, heeft gisteravond een conflict veroorzaakt tussen IMF-president Christine Lagarde en Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Eurogroep. Het IMF houdt liever vast aan de eerder afgesproken deadline van 2020.

Gisteravond spraken de ministers van Financiƫn van de eurolanden over de situatie in Griekenland. Juncker liet tijdens de daaropvolgende persconferentie weten dat Griekenland er, wat de eurolanden betreft, twee jaar langer over mag doen om de staatsschuld terug te dringen naar 120 procent van het bruto binnenlands product. "Het doel, voor zover het tijdschema betreft, is uitgesteld tot 2022", meldde de voorzitter van de eurogroep.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

'Mogelijk bundeling tranches Griekse lening'

Duitsland overweegt een aantal tranches van de tweede noodlening aan Griekenland te bundelen. Dat zei een bron binnen de Duitse regering dinsdag tegen persbureau Reuters.

Onder de voorwaarden van het tweede steunpakket had Griekenland eind juni 31,2 miljard euro moeten krijgen. Eind september stond nog eens 5 miljard op de rol en in december staat de uitkering van 7,2 miljard euro gepland.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

'Wall Street begint in de min'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen dinsdag waarschijnlijk in de min beginnen. De onzekerheid over de extra steun aan Griekenland en de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten wegen op het sentiment.

Aan het bedrijvenfront noteert Home Depot hoger in de voorbeurshandel. De grootste doe-het-zelfketen ter wereld boekte in het derde kwartaal meer winst dan analisten hadden verwacht. Het concern verhoogde ook de verwachting voor heel 2012. Home Depot profiteerde van de lichte verbetering van de situatie op de Amerikaanse woningmarkt.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs