EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40371 tot 40375 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Een ganse generatie wordt opgeofferd op het altaar van de schuldenafbouw

Tenzij het Amerikaanse Congres en president Barack Obama tot een deal komen om de enorme tekorten op de begroting op te lossen, gaan de V.S. straks over de ‘Fiscal Cliff’. Wat dan gebeurt is vergelijkbaar met de huidige besparingswoede in Europa, welke volgens de Keynesiaanse economiecorrespondent van The Telegraph Ambrose Evans-Pritchard zal leiden tot verloren generaties jongeren die de wereld zich niet opnieuw kan veroorloven.

De jeugdwerkloosheidsgraad is 58% in Griekenland, 54,2% in Spanje, 35,1% in Italië en 25,7% in Frankrijk. Zo worden miljoenen jonge levens onherstelbaar verwoest en het groeipotentieel van de economie gefnuikt – niets is effectiever om de productiviteit van een land te vernietigen dan een groot deel van de toekomstige beroepsbevolking uit het systeem te sluiten.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Geithner is tegen verlengen belastingvoordeel

De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner zei dinsdag tegen het verlengen van belastingvoordelen tot het einde van dit jaar te zijn.

In zijn ogen zou dat een kunstgreep zijn om de regering meer tijd te geven om tot een bezuinigingsakkoord te komen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

VS VANDAAG: Wall Street sluit lager

Wall Street is dinsdag lager gesloten, vanwege de voortdurende eurocrisis en de dreigende fiscal cliff, hoewel de Democraten en Republikeinen elkaar op dit vlak enigszins lijken te naderen.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,5% lager op 12.756,18 punten. De breed samengestelde S&P 500 daalde 0,4% tot 1.374,53 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 0,7% afstond tot 2.883,89 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

Blankfein ziet kansen in Europa

Lloyd Blankfein - de CEO van Goldman Sachs - spreekt vandaag in New York op de Bank of America Merrill Lynch 2012 Banking and Financial Services Conference. De speech is er al, en is hier te downloaden.

Lloyd Blankfein - de CEO van Goldman Sachs - spreekt vandaag in New York op de Bank of America Merrill Lynch 2012 Banking and Financial Services Conference. De speech is er al, en is hier te downloaden.

[...]

Een quote uit de speech: 'Wij verwachten dat de strengere kapitaaleisen zal betekenen dat minder banken geld uit zullen lenen en dat zal zorgen voor meer obligatie-uitgiftes. Dit zal zorgen voor meer volume en een verhoogde secundaire handelsactiviteit'.

Lees verder op OptieBlog.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

Zorgen over begroting beknotten Wall Street

Zorgen over de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten, de zogeheten 'fiscal cliff', hielden Wall Street dinsdag in toom. Beleggers waren voor het moment wat minder bezorgd over de Europese schuldencrisis.

Ruim een half uur voor het slot stond de Dow 0,2 procent lager op 12.797,82 punten. De S&P 500 daalde 0,1 procent en kwam daarmee op 1379,03 punten. De Nasdaq verloor 0,4 procent tot 2891,83 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs