EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40371 tot 40375 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2012

Hypotheekrenteaftrek ook aangepakt voor huidige hypotheek

De VVD en PVDA gaan in het nieuwe kabinet ook de hypotheekrenteaftrek beperken voor bestaande gevallen. Vanaf 2014 wordt de maximale hypotheekrenteaftrek jaarlijks met een half procent verminderd. Dat zijn de laatste berichten volgens bronnen rond de kabinetsformatie

Zoals we al eerder meldden keken VVD en PVDA naar een plan om de hypotheekrenteaftrek te beperken. Het lijkt nu ook voor de huidige huizenbezitters voorbij te zijn. Vanaf 2014 wordt de hypotheekrenteaftrek in 28 jaar afgebouwd van de huidige 52 procent naar 38 procent. Deze beperking moet de overheid structureel 770 miljoen euro gaan opleveren.

Lees verder op hypotheeksteun.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2012

Italiaanse rente daalt bij veiling

De rente op Italiaans 2-jarig staatspapier is vrijdag bij een veiling gedaald tot het laagste niveau sinds maart.

De leenkosten voor Italië daalden tot 2,40 procent, tegen 2,53 procent bij de vorige veiling eind september.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2012

Bunds hoger, Italiaanse rente daalt hard

De Duitse bunds staan vrijdagochtend hoger, in een markt waarbij de risicobereidheid is afgenomen na tegenvallende resultaten voor technologiefondsen Apple en Amazon.

Italie haalde vrijdag EUR4 miljard op met de veiling van drie verschillende soorten staatspapier, tegen lagere financieringskosten. De financieringskosten op het papier met een looptijd tot september 2014 daalde daarbij tot 2,397% van 2,532% en op de leningen met een looptijd tot een met september 2021 daalde het gemiddelde rendement tot 3,33% van 3,68%. Beide in vergelijking tot de vorige veiling op 25 september.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2012

VS gaan Arabieren voorbij in olieproductie

De Verenigde Staten hebben nooit verlegen gezeten om olie. Het land behoort al een eeuw tot de grootste olieproducerende landen in de wereld. Maar, wat de Amerikanen wel blijken te kunnen en de concurrentie niet: 7,5 procent groeien in een jaar. Daarmee gaan ze Rusland dit jaar al voorbij, en komen ze vrijwel op gelijke hoogte met Saoedi-Arabië. Volgend jaar is het erop en erover, zo is de verwachting.

Lees verder op 925.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2012

'ECB zet geldpers niet aan'

De Europese Centrale Bank (ECB) zet de geldpers niet aan met zijn nieuwe programma waarbij de ECB staatsobligaties koopt. Dat zei bestuurder Jörg Asmussen van de centrale bank vrijdag. Hij probeerde daarmee zorgen weg te nemen dat het programma de inflatie zal aanwakkeren.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs