EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40396 tot 40400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Britse Royal Mint maakt Brittannia beleggingsmunten 24 karaat

De Britse Royal Mint heeft besloten de zuiverheid van haar Brittannia beleggingsmunten verder op te schroeven. De gouden muntstukken waren altijd 22 karaat goud, maar worden vanaf de 2013 oplage geslagen in zuiver 24 karaat goud (.9999) Ook de 1 troy ounce zilveren Brittannia munten worden met ingang van de 2013 oplage zuiverder, die gaan van de historische 'Brittannia' standaard van 95,8% naar 99,9% zuiverheid.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Hugo Salinas Price: "Goud is te waardevol voor gebruik als geld"

Multimiljardair Hugo Salinas Price pleit al sinds 2003 voor het inbrengen van zilveren munten in het betalingsverkeer. Hij probeert het Mexicaanse congres ervan te overtuigen dat een munt als de Mexicaanse Libertad (1 troy ounce .999) een geaccepteerd betaalmiddel moet worden. Maar in een onlangs gepubliceerd artikel geeft Salinas Price eigenlijk zelf al aan waarom dat geen succes zal worden. Fysiek goud en zilver zijn te onhandig om te gebruiken als geld.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

VISA Infinite: Uw gouden kaart... met diamanten!

Visa heeft recent Visa Infinite geïntroduceerd in Kazachstan. De Sberbank in Kazachstan wil deze kaart uitgeven aan zijn top-100 klanten. De kaart bestaat uit goud, bezet met 26 diamanten, 0,17 karaat in totaal. De kaart is geen vervanging van een bestaande kaart, maar een aanvulling.

De kaart heeft geen magneetstrip maar wel een chip waardoor het alleen voor chip transacties gebruikt kan worden…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

"Spanje heeft wat tijd gekocht, die van Griekenland is op"

De Eurocrisis spitst zich momenteel op 2 landen toe: Spanje, dat een vraag voor een bailout almaar voor zich uitschuift, en Griekenland, dat wanhopig worstelt om het hoofd boven water te houden. Het verschil tussen beiden is dat Spanje nog over tijd beschikt en Griekenland niet meer.

In Griekenland rollen de politici van de verschillende regeringspartijen nog net niet vechtend over de grond, in Spanje heerst echter een relatieve windstilte. Volgens Ewald Nowotny is het niet verrassend dat Spanje de vraag voor hulp op de lange baan heeft geschoven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Jeremy Grantham over de crisis, de markten en de lange termijn effecten

Charlie Rose had een interview met Jeremy Grantham. Ze praten over de dalende bevolkingsgroei, de productiviteit, de schuldencrisis en de markten.

Charlie Rose had een interview met Jeremy Grantham. Ze praten over de dalende bevolkingsgroei, de productiviteit, de schuldencrisis en de markten.

Volgens Jeremy Grantham houdt de wereld te weinig rekening met de dalende bevolking. De bevolkingsgroei piekte in 1971 met een groei van 2,1 %. Momenteel zit men met een groei van 1,2 %, over 30 jaar zal dit 0 zijn.

De wereldwijde bevolking zal waarschijnlijk pieken rond 2050. Er wordt snel vergeten dat een economie maar op 2 manieren kan groeien: een stijgende productiviteit en/of stijgende bevolking.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs