EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4041 tot 4045
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

De zilverprijs kan nu ieder moment 25% hoger schieten

Het zijn bizarre maar interessante tijden voor beleggers in edelmetalen. Ondanks de stijging van 10% dit jaar, gelooft nog bijna geen enkele analist in zilver. Er zijn veel gelijkenissen tussen 2016, toen de zilverprijs tientallen procenten hoger schoot, en 2017. Na een daling van bijna 7 maanden lijkt de zilverprijs klaar om terug de andere kant op te schieten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

De oorlog tegen robots: de strijd die Trump onmogelijk kan winnen

Tijdens zijn inauguratierede tekende president Trump een gitzwart beeld van een Dantesk Amerika ‘waar doorgeroeste fabrieken als grafstenen liggen verspreid  over het landschap van onze natie.’

In dat zinnetje zat wat waarheid, maar ook een leugen: de Amerikaanse fabrieken stellen het goed en produceren goederen aan recordtempo. Maar de automatisering heeft er wel voor gezorgd dat deze fabrieken steeds minder personeel in dienst hebben.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

16 islamitische landen verbieden alle Israëli’s toegang tot hun land

De globale verontwaardiging over het Amerikaanse inreisverbod voor onderdanen van 7 moslimlanden is groot. Dat 16 islamitische landen al tientallen jaren alle Israëli’s de toegang tot hun land verbieden, zorgt voor minder commotie. Acht landen verbieden zelfs de toegang aan mensen alleen om het feit dat die in Israël zijn geweest. Die 16 landen zijn: Algerije, Bangladesh, Brunei, Irak, Iran, Jemen, Koeweit, Libanon, Libië, Maleisië, Oman, Pakistan, Saoedi-Arabië, Soedan, Syrië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

Boete van 630 miljoen dollar voor Deutsche Bank voor witwassen van Russisch geld

De Amerikaanse en Britse autoriteiten hebben Deutsche Bank een boete opgelegd van 630 miljoen dollar (588 miljoen euro) voor het witwassen van Russisch geld. Dat heeft de financiële regulator (Department of Financial Services) in New York gemeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

8 redenen waarom miljonairs veel geld verdienen … en jij niet

Miljonairs zijn net zoals jij en ik, alleen doen ze bepaalde dingen net een tikkeltje anders. Verleg een steen in een rivier en het water zal nooit meer hetzelfde stromen. Wil je iets bereiken, moet je die steen durven verleggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs