Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 40426 tot 40430
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

Franse werkloosheid verder gestegen

De werkloosheid in Frankrijk is in tweede kwartaal van dit jaar met 0,1 procentpunt gestegen naar 9,7 procent.

De werkloosheid ligt nu op het hoogste niveau sinds 1999.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

Goud doorbreekt de barrière van $1700!

Goedemorgen! Goud heeft er zin in vandaag. De prijs van het gele edelmetaal schiet vanochtend meteen door de psychologische grens van 1700 dollar per ounce.

Het edelmetaal neemt alvast een voorsprong op de soepele monetaire ingrepen van de centrale bankiers die er zitten aan te komen. De weg voor de goudprijs ligt nu in principe open voor een rally tot boven 1900 dollar!

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

Japanse beurs sluit vlak

De beurs in Tokio is donderdag vlak gesloten. Beleggers hielden zich koest in afwachting van de plannen die de Europese Centrale Bank (ECB) naar verwachting later op de dag ontvouwt om de eurocrisis te lijf te gaan. De Nikkei eindigde 0,75 punten hoger op 8680,57 punten.

Het noodlijdende Japanse elektronicaconcern Sharp zakte ruim 4 procent. Kredietbeoordelaar Moody's heeft de kredietwaardering van het bedrijf verlaagd naar de zogenoemde rommelstatus. Sharp kampt met een zwakke kaspositie en lijdt forse verliezen. Kredietbureau Standard & Poor's bestempelde de leningen van Sharp vorige week al als 'junk'.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

'AEX opent licht hoger'

De beurs in Amsterdam opent waarschijnlijk licht hoger. Ook de andere Europese beurzen zullen met kleine winsten beginnen. Alle ogen zijn gericht op de cruciale beleidsvergadering van de ECB vandaag.

,,De AEX begint ongeveer 1 punt hoger. De focus van de markt is volledig gericht op de persbijeenkomst van ECB-president Mario Draghi. De grote vraag blijft wat hij gaat doen en vooral hoe hij het gaat doen. Daarnaast krijgen we een stroom aan belangrijke macrocijfers te verwerken. Het wordt al met al een spannende handelsdag", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Bron: Plus500
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

Goud doorbreekt $1.700 grens!

Zojuist heeft goud de kaap van $1.700 per troy ounce aangetikt en doorbroken! De marktomstandigheden zijn momenteel zeer gunstig voor edelmetalen – hetzij goud, zilver maar bovenal platina! Het standpunt van de Fed heeft een zeer positieve uitwerking gehad de afgelopen weken - maar vooral op de toekomst zal dit zijn uitwerking tonen op de veiligste investeringen zoals edelmetaal. Vanmiddag kan de ECB daar een schepje bovenop doen. De markt heeft grote verwachtingen. Een verlaging van het rente tarief en het op grote schaal opkopen van staatsobligaties behoren tot deze verwachtingen.

Deze periode, vandaag in het bijzonder, is het een uitstekend moment om op de edelmetalen trein te stappen en uw posities in te nemen. Dit kan eenvoudig met Plus500.