EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40426 tot 40430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2012

Wall Street lager na Fed

De effectenbeurzen in New York stevenden woensdag af op negatieve slotstanden. Aan het begin van de handel was het sentiment nog licht positief dankzij meevallende Amerikaanse huizenverkopen en sterke bedrijfsresultaten van onder meer Boeing. Nadat de uitkomst van een maandelijkse vergadering van de Amerikaanse Federal Reserve naar buiten kwam, zakten de koersen echter in het rood.

De Dow-Jonesindex noteerde 0,2 procent lager op 13.077 punten. De brede S&P 500 verloor 0,3 procent tot 1409 punten en technologiebeurs Nasdaq noteerde 0,3 procent in de min tot 2981 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2012

Fed blijft bij stimuleringsplannen

De Amerikaanse Federal Reserve blijft bij zijn plannen om de Amerikaanse economie te stimuleren tot de arbeidsmarkt verbetert. 

De Amerikaanse Federal Reserve blijft bij zijn plannen om de Amerikaanse economie te stimuleren tot de arbeidsmarkt verbetert. 

Ook herhaalde het stelsel van centrale banken zijn plan om de rente tot halverwege 2015 op het historisch lage niveau van 0 tot 0,25 procent te houden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2012

Rogers: 'Correctie goudprijs zet door'

De correctie van de goudprijs die in september 2011 werd ingezet zal doorgaan.

De correctie van de goudprijs die in september 2011 werd ingezet zal doorgaan.

In gesprek met Business Insider geeft de goeroe aan dat vooral het gegeven dat speculanten hun long-posities in goud vergroten een 'gevaarlijk teken' is. 'Want dit betekent dat ongeacht het product, de prijs omlaag zal gaan.'

Rogers zegt in goud te beleggen, maar dat hij op dit moment niet bijkoopt.

Lees verder op fondsnieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2012

Athens: Social Meltdown - Greek subtitles

Dr Dimitris Dalakoglou explains the social meltdown which took place in Greece between May 2010 & June 2012 that is on going. This film contains videos and photos shot on the streets, often containing violence and paints a portrait of widespread economic hardship endured by a cities inhabitants. This film is part of an ongoing research project, which looks at the rapid structural changes which Greece is undergoing.

Lees verder op vimeo.com
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2012

Klein herstel voor de AEX index en de BEL20

De AEX index en de BEL20 begonnen de dag voortvarend met een kleine winst van rond de +0,5% kort na opening van beide beurzen. Een positief macrocijfer uit China gaf de beurzen bij opening nog een goede stimulans. Het cijfer over de Chinese industrie viel mee en zorgen over een afnemende groei van de Chinese economie werden hierdoor wat minder. Niet lang na opening zorgden macrocijfers uit Duitsland voor een daling op de Europese beurzen. De inkoopmanagersindex voor de industrie en de dienstensector waren in oktober gedaald en dit was tegen de verwachting van economen. Verder daalde het vertrouwen van Duitse ondernemers in de economie voor de de zesde maand.

Na deze teleurstellende cijfers kregen beleggers toch weer wat moed en aandelen konden hierdoor wat herstellen.  In de ochtend kwam het gerucht dat Griekenland twee jaar extra de tijd zou krijgen om hun economische hervormingen en bezuinigingen door te voeren. Dit gerucht kwam van de Duitse krant Süddeutsche Zeitung maar dit werd kort daarna al ontkend door zowel Duitse politici alsmede ECB-bestuurslid Jörg Asmussen.

Lees verder op beursig.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs