EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40426 tot 40430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Gebruik voedselbonnen in VS gestegen tot 47,1 miljoen

Normaal gesproken wordt het aantal Amerikanen dat beroep doet op voedselbonnen aan het eind van de maand vrijgegeven, maar dit keer werd de publicatie van de cijfers over de presidentsverkiezingen heen getild. Of die twee zaken verband met elkaar houden weten we niet, maar wat we wel weten is dat het gebruik van voedselbonnen opnieuw is gestegen. De laatste cijfers van augustus laten zien dat het aantal Amerikanen dat voedselbonnen gebruikt is gestegen naar een record van 47,1 miljoen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

'Hogere opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen maandag naar verwachting hoger openen. Wall Street lijkt daarmee Europa te volgen, waar kleine winsten worden geboekt dankzij een meevallende Chinese exportgroei.

De omzetten op de Amerikaanse financiële markten zullen mogelijk laag blijven aangezien de obligatiemarkt in de Verenigde Staten dicht is vanwege Veterans Day. Ook zijn overheidsinstanties gesloten en staan er geen macro-economische cijfers op het programma.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Chinezen gaan Amerikanen leren weer zelf te produceren

President Barack Obama heeft tijden de verkiezingscampagne beloofd dat hij de maakindustrie weer terug naar de Verenigde Staten wil halen. Omdat veel Amerikaanse bedrijven de productie van hun goederen, vanwege te hoge loonkosten, allang niet meer in eigen land doen hebben zij een grote achterstand opgelopen in productietechnieken en processen. Om de maakindustrie met succes weer terug te halen naar Amerika zullen zij eerst deze achterstand moeten wegwerken. Het Taiwanees/Chinese bedrijf “Foxconn” gaat de Amerikanen hierbij helpen.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Dit zijn de 7 rijkste Europeanen

Wie zijn de 7 rijkste Europeanen en hoe verdien(d)en ze hun geld? De enige Nederlander: Charlene De Carvalho-Heineken.

Wie zijn de 7 rijkste Europeanen en hoe verdien(d)en ze hun geld? De enige Nederlander: Charlene De Carvalho-Heineken.

Carlos Slim, de man die eerder dit jaar Eelco Blok eventjes dwarszat bij KPN, is volgens Bloomberg de rijkste man op aarde. De Mexicaan beschikt volgens het persbureau over een vermogen van 77,5 miljard dollar, een toename van 25,3 procent vergeleken met vorig jaar. Op gepaste afstand volgt een usual suspect, de Amerikaan Bill Gates, met een vermogen van 64,4 miljard dollar. MT blijft dichter bij huis en werpt een blik op de rijkste Europeanen uit de lijst. Te beginnen met de enige Nederlander die de top 200 heeft gehaald: Charlene De Carvalho-Heineken.

Lees verder op mt.nl
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

China's keuzes raken hele wereld

Al maanden lang veren analisten, economen en andere deskundigen op bij elk cijfer dat over China bekend wordt.

Al maanden lang veren analisten, economen en andere deskundigen op bij elk cijfer dat over China bekend wordt.

Het maakt niet uit om welke indicatie het gaat, ze worden allemaal gebruikt om in te schatten of en hoe snel de economische groei in China daalt. Want de tijden zijn voorbij dat China's economie vanzelfsprekend tien procent of meer per jaar groeit.

Lees verder op nos.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs