EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40436 tot 40440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Duitse bunds sluiten vrijwel onveranderd bij lage volumes

Duitse bunds zijn maandag vrijwel onveranderd gesloten ten opzichte van vrijdag, tijdens een handelsdag waarbij de volumes laag waren vanwege een feestdag in de Verenigde Staten, waar Veterans Day wordt gevierd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

'ECB schiet Grieken te hulp'

De Europese Centrale bank (ECB) verruimt de mogelijkheden voor Griekse banken om noodleningen te vragen aan hun centrale bank. Dat meldde de Duitse krant Die Welt maandagavond op zijn website.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Griekenland heeft 15 miljard euro extra nodig

Griekenland heeft mogelijk miljarden extra financiele steun nodig in de komende jaren, wanneer het uitstel krijgt om te voldoen aan zijn begrotingsdoelstellingen, meldt Bloomberg TV maandag op basis van een ontwerp-document van de zogenaamde trojka, de internationale kredietverstrekkers aan het noodlijdende land.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Moody's voorspelt economische stagnatie eurozone

Moody's Investors Service heeft zijn groeiramingen verlaagd voor de twintig grootste wereldeconomieen (G-20) en verwacht dat het bruto binnenlands product (bbp) van de eurozone volgend jaar zal stagneren na de krimp van dit jaar, maakt de kredietbeoordelaar maandag bekend.

Het zwakke herstel van de financiele crisis wordt volgens Moody's tegengewerkt door een terugval in de wereldhandel en volatiele kapitaalsstromen. Voor het bbp in de G-20-landen met ontwikkelde economieen voorziet het ratingbureau 2,7% groei in 2012, gevolgd door 3,0% in 2013 en 3,3% in 2014. Voor 2013 betekent dit een neerwaartse bijstelling met 0,5 procentpunt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Invallen in Duitsland om zwart geld bij UBS

In heel Duitsland heeft de federale recherche maandag invallen gedaan bij bedrijven en woonhuizen van honderden mensen die de belasting zouden hebben ontdoken. Zij waren allemaal klanten van de Zwitserse bank UBS.

Via Zwitserse bankrekeningen zouden de Duitsers hebben geprobeerd de belastingen te ontduiken. Bij de grote actie tegen belastingontduiking waren bestuurders en aanklagers van meerdere deelstaten betrokken.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs