EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40466 tot 40470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 november 2012

'VS worden grootste olieproducent'

De Verenigde Staten halen rond 2017 Saudi-Arabië in als grootste olieproducent ter wereld.

Dat schrijft het Internationaal Energie Agentschap (IEA) maandag in zijn jaarlijkse vooruitblik op de wereldwijde energiemarkt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Minder huwelijken en babies in recessie

Gaat het goed met de economie, dan wordt er meer getrouwd en worden er meer kinderen geboren. Neemt het vertrouwen in de economie echter af, dan worden niet alleen grote aankopen uitgesteld, grote beslissingen zoals trouwen en kinderen krijgen, worden ook uitgesteld.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

AEX boekt kleine winst

Op de beurs in Amsterdam werd maandag een kleine winst geboekt. De andere Europese beurzen lieten een gemengd beeld zien. De stemming zal deze week worden bepaald door de laatste stroom van derdekwartaalresultaten en Europese economische cijfers. Ook zal worden gelet op de ontwikkelingen rond Griekenland.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de vroege handel 0,2 procent hoger op 332,57 punten. De MidKap-index klom 0,3 procent tot 520,15 punten. De beurzen in Londen en Frankfurt stegen 0,1 procent. Parijs zakte 0,1 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Kwart meer bedrijven en instellingen failliet

In de eerste 10 maanden van het jaar gingen er 6245 ondernemingen over de kop. Dat zijn er bijna een kwart meer dan in dezelfde periode van 2011.

Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag bekendgemaakt.

De cijfers zijn exclusief eenmanszaken. Het aantal faillissementen dat maandelijks wordt uitgesproken hangt nauw samen met het aantal zittingsdagen van de rechtbank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

SAS schrapt 800 banen onder reddingsplan

De Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS kondigde maandag een omvangrijk reddingsplan aan waarbij onder meer 800 banen verloren gaan. De maatregelen moeten de winstgevendheid van het bedrijf met 3 miljard Zweedse kroon (350 miljoen euro) verbeteren.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs