EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40471 tot 40475
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Bloomberg: "Zilver kan nu naar 50 dollar tegen eind 2012"

En wij maar denken dat we de enige positieve analisten zijn voor zilver. Het blijkt echter dat we tegenwoordig in goed gezelschap verkeren.

En wij maar denken dat we de enige positieve analisten zijn voor zilver. Het blijkt echter dat we tegenwoordig in goed gezelschap verkeren.

Bloomberg, niet de minste in de financiële media, pakte uit met een reportage over zilver en gaf meteen aan waarom de zilverprijs nog dit jaar naar 50 dollar kan.

Toeval of niet, ook Slim Beleggen publiceerde vandaag zijn wekelijkse column met de ronkende titel: Tijd voor zilver om te blinken

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Dreigende afsplitsing Catalonië begin van het einde van de EU?

Het steeds meer macht en geld opeisende Brussel ziet tot zijn schrik dat het centralistische integratiebeleid in steeds meer Europese landen een averechts effect heeft en juist wrevel en grote maatschappelijke spanningen veroorzaakt. Spanje, dat dankzij de invoering van de euro steeds verder de economische, financiële en sociale afgrond inglijdt, dreigt hiervan het eerste slachtoffer te worden. In de regio Catalonië, waar men toch al nooit blij was met 'Madrid', eist men nu massaal onafhankelijkheid. De dreigende afsplitsing van de economisch belangrijkste regio van Spanje zou wel eens het begin van het einde van de Europese Unie in zijn huidige vorm kunnen betekenen.

De escalerende spanning tussen Madrid en Barcelona, behalve op voetbalgebied ook op talloze andere terreinen eeuwige rivalen, is niet enkel te wijten aan de afgelopen vier crisisjaren. Het Catalaanse wantrouwen tegenover het machtscentrum in Madrid is altijd al zeer groot geweest.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Iraanse munt stort in twee dagen 20% in, 80% in één jaar!

Terwijl de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad blijft beweren dat de Westerse sancties zijn land niet of nauwelijks raken (2) blijkt uit de realiteit juist het tegendeel. De Iraanse rial verloor afgelopen zondag maar liefst 17% van zijn waarde en gisteren nog eens 2% tot 6%, waardoor de munt in één jaar tijd 80% minder waard is geworden. Dat de regering in Teheran in werkelijkheid doodsbang is voor een economische instorting blijkt uit het feit dat het de door de staat gecontroleerde Iraanse media verboden werd om ook maar iets over de instorting van de munt te berichten.

Een Iraanse parlementariër zegt ondertussen voldoende handtekeningen te hebben verzameld om president Ahmadinejad te dwingen zich aan een verhoor over de steeds ernstiger wordende economische crisis in het land te onderwerpen. De geplaagde president lag eerder dit jaar ook al onder vuur van het parlement vanwege zijn publieke onenigheid met de Iraanse opperleider Ayatollah Khamenei.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Amerikaanse banken aangeklaagd wegens frauduleuze hypotheken

De aanklacht draait om een elektronisch registratiesysteem voor hypotheken die door de banken JPMorgan Chase, Bank of America en Wells Fargo zowel werd gebruikt bij het verstrekken van de leningen als bij het in beslag nemen van huizen.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Economische instorting is onvermijdelijk. Hier waarom...

America is quickly approaching a catastrophic economic collapse. Before you dismiss this as hype or paranoia, take a few minutes to review the facts outlined on this page. The numbers don’t lie. At this point, the dollar crash is unavoidable… far from an exaggeration this is a mathematical certainty. As repelling as that sounds, it’s in your own best interest to learn just how bad the situation is.

According to the talking heads of mainstream press the economy is slowly recovering and the financial crisis is all but behind us. But we need a reality check. It’s time to stop being naive and start being more discerning. Instead of more false hope, we need the truth as bitter as it might sound… and the truth is, from our local municipalities, to our states to our federal government, we are broke… the truth is we can’t payback our debt without getting into even more debt… the truth is the housing crash of 2008 was just a small preview of what’s to come.

Lees verder op crisishq.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs