EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40481 tot 40485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Goudreserves Europese landen krimpen

Marketupdate heeft aan de hand van de website van de centrale bank van Oostenrijk een zeer interessante grafiek gemaakt. Het geeft de ontwikkeling van de goudvoorraden weer van de Europese landen tussen 1999 – 2011. Dit is de periode dat de waarde van goud steeg van € 300 tot € 1.300.

Vooral Zwitserland, Frankrijk, Nederland, Spanje, Portugal en Oostenrijk hebben een aanzienlijk gedeelte van hun goudvoorraad verkocht. Het grootste gedeelte gebeurde toen de goudkoers op zijn dieptepunt stond.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Papiergeld

De centrale bankiers gebruiken inflatie om hun slechte schulden weg te werken. Dat is hun enige redding en hoop. Ze geloven dat ze in staat zijn om de inflatie te beheersen en denken of hopen dat deze niet uit de hand zal lopen en zodoende het monetaire systeem vernietigt dat ze hebben opgebouwd en koesteren. Uiteindelijk zullen ze ontdekken dat ze daarin ongelijk hebben.

Hun "kwantitatieve verruiming" om de banken en het monetaire systeem van vandaag te redden, heeft ze op het pad gezet van een inflatoire beleid. En dat betekent dat 's werelds grootste banken steeds weer gered zullen worden via doorlopende manipulaties van de geldhoeveelheid. Dit beleid zorgt ervoor dat de waarde van veel goederen – onder andere goud en zilver – aanzienlijk gaan stijgen. Inflatie is de zalf die alle financiële wonden heelt.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Deurwaarders in financiële problemen

Incassobureaus en deurwaarders komen momenteel zelf ook in financiële problemen, omdat het steeds moeilijker wordt vorderingen te innen.

Incassobureaus en deurwaarders komen momenteel zelf ook in financiële problemen, omdat het steeds moeilijker wordt vorderingen te innen.

Dat meldt AD. Veel fraudeurs laten zich uitschrijven uit het bevolkingsregister om onvindbaar te zijn voor schuldeisers. Deurwaarders lopen daardoor inkomsten mis en gaan zelfs failliet. De Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI) wil dat incassobureaus toegang krijgen tot de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) om succesvoller mensen op te kunnen sporen.

Lees verder op netwerk-ondernemers.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Winkelverkopen Spanje bijna 11% lager dan jaar geleden

De winkelverkopen in Spanje zijn in september verder weggezakt. Ten opzichte van een maand eerder gaven consumenten 2% minder uit in de winkels, vergeleken met de septembermaand van 2011 was de omzet in de winkels maar liefst 10,9% lager. De jaar-op-jaar krimp van 10,9% was het slechtste cijfer sinds 2004, toen het Spaanse bureau begon met het bijhouden van deze gegevens.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Russisch schip geladen met 700 ton goud vermist

 Een Russisch vrachtschip, de Amurskaya, is sinds zondag vermist in de Zee van Ochotsk. Een opmerkelijk verhaal, want naar verluid zou het schip 700 metrische ton gouderts aan boord hebben. Dat is een onwaarschijnlijk grote hoeveelheid goud, meer dan de totale Nederlandse goudvoorraad en 3,5x zoveel als de 200 ton goud die India in 2009 kocht van het IMF. De vermissing van het schip met de gouden lading werd maandag bekendgemaakt.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs