EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40486 tot 40490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Aantal Belgen onder armoedegrens op hoogste niveau sinds begin crisis

Vorig jaar moest 15,3 procent van de Belgen rondkomen met een inkomen dat onder de armoedegrens ligt. Het aantal Belgen dat een risico op armoede loopt, heeft daarmee het hoogste niveau bereikt sinds het begin van de economische crisis. Dat blijkt uit cijfers die de Algemene Directie Statistiek van de FOD Economie vandaag heeft bekendgemaakt, naar aanleiding van 'Werelddag van verzet tegen armoede' op 17 oktober.

In 2010 had nog 14,6 procent van de Belgen een inkomen onder de armoedegrens. En ook de jaren voordien bleef dat aandeel schommelen tussen 14,6 en 14,7 procent, al was er al in 2007 wel een uitschieter van 15,2 procent.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Overwinning Israëlische hardliners kan spanningen Midden-Oosten doen oplaaien

De Israëlische eerste minister Benjamin Netanyahu heeft vervroegd verkiezingen uitgeroepen en die kunnen het plaatje in het Midden-Oosten grondig dooreenschudden. Die verkiezingen worden begin volgend jaar georganiseerd, acht maanden eerder dan oorspronkelijk gepland.

Volgens de polls zal de partij van Benjamin Netanyahu die verkiezingen winnen, Likoed ligt duidelijk voorop .o.v. de andere partijen. Ze staat bekend als een partij van hardliners, onder andere ook wat betreft een preventieve aanval op Iran, waar men van denkt dat er een atoomwapen in ontwikkeling is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Crisis ook op zee goed merkbaar - zegt genoeg over de wereldhandel

De scheepsbouwsector heeft het moeilijk. In de hoop nieuwe bestellingen binnen te halen, zullen werven volgend jaar gedwongen zijn nog lagere prijzen aan te bieden, voorspelt Danmarks Skibskredit.

De scheepsbouwsector heeft het moeilijk. In de hoop nieuwe bestellingen binnen te halen, zullen werven volgend jaar gedwongen zijn nog lagere prijzen aan te bieden, voorspelt Danmarks Skibskredit.

Volgens de Deense bank hebben scheepsbouwers steeds minder tonnage in hun orderboeken staan. Ruimte die vrijkomt door de oplevering van schepen, wordt niet even snel weer opgevuld door nieuwe bestellingen. De scheepsbouwers hebben globaal genomen nog maar werk voor de komende negentien maanden en dat is volgens Skibskredit het laagste peil in tien jaar.

Bovendien bleef de vraag in de eerste acht maanden van dit jaar hangen op amper 30% van de beschikbare bouwcapaciteit. Er kwamen orders binnen voor 13 miljoen cgt (compensated gross tons, de in de sector gebruikelijke meeteenheid), terwijl de werven wereldwijd plaats hebben voor 60 miljoen cgt.

'De situatie wordt kritiek. De combinatie van lage vrachttarieven, hoge bunkerkosten en voortdurend dalende waarde van activa hebben de honger van reders naar nieuwbouwtonnage eindelijk doen afnemen.' In de komende twee jaar gaan vele werven zonder orders komen te zitten, is de prognose van de Deense bank in zijn jongste 'Shipping Market Review'.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Huizenverkopen Utrecht storten in: -40%

  De huizenverkopen daalden in september het meest in de provincie Utrecht:-39,5%.

  De huizenverkopen daalden in september het meest in de provincie Utrecht:-39,5%.

Dat blijkt uit cijfers van het Kadaster. Ook in Gelderland (-36,8%) kelderden de verkopen. Ook in Friesland en Noord-Brabant daalden de huizenverkopen meer dan gemiddeld.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Woningverkopen kelderen 31% in september

Het aantal verkochte woningen is in de maand september uitgekomen op 7143, een daling van bijna 31 procent ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar.

[...]

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs