EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 406 tot 410
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Gaat ICO The Abyss een succes worden

The Abyss is een nieuwe ICO, die gaat werken met een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

The Abyss is een nieuwe ICO, die gaat werken met een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

1 ABYSS komt voor $0.24 op de markt in fase één. The Abyss accepteert Ether en BNB (dat is de Binance coin). De softcap is gezet op 6 miljdoen dollar.  Als deze limiet niet wordt bereikt, worden alle gelden teruggestort. De hard cap is gesteld op $60 miljoen.

Lees verder op Goudportal.nl
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Belgische spaarder verliest tientallen miljoenen

Het lijkt bizar en toch: wie momenteel spaart, wordt armer. Dat was vorig jaar al zo, en ook 2018 zal daarin geen verandering brengen. Hoe dat komt? De opbrengst van een spaarrekening ligt onder de inflatie, wat het geld op onze spaarboekjes minder waard maakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Roemeense regeringspartij wil euro invoeren vanaf 2024

De Roemeense regeringspartij PSD, sinds een jaar aan de macht, heeft zaterdag tijdens een buitengewoon congres ingestemd met het voorstel in 2024 de euro in te voeren.

De Roemeense regeringspartij PSD, sinds een jaar aan de macht, heeft zaterdag tijdens een buitengewoon congres ingestemd met het voorstel in 2024 de euro in te voeren.

Het Oost-Europese land kan bogen op een van de snelst groeiende economieën in de Europese Unie maar is nog altijd een van de armste en meest corrupte leden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

“Handelsoorlog met V.S.A. is een ramp”

President Donald Trump kan een handelsoorlog ontketenen als hij de importtarieven op staal en aluminium verhoogt. Niet alleen de Europese Unie maar ook China zal hierdoor benadeeld worden. China zal zelf geen handelsoorlog beginnen als tegenreactie. Maar ze zullen wel de nodige stappen ondernemen mocht het toch zover komen. De nationale belangen krijgen dan voorrang en zullen verdedigt worden tegen het Amerikaans protectionisme.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Balansen centrale banken wereldwijd gestegen naar $21 biljoen

De centrale banken wereldwijd hebben inmiddels meer dan 20 biljoen dollar ( ofwel 20.000 miljard ) op de balansen staan. In het jaar 2000 was dat nog $3 biljoen. Toen de crisis uitbrak in 2008 was dit ongeveer verdubbeld. In de afgelopen tien jaar is daar dus nog zo’n 12 biljoen bijgekomen. In de afgelopen jaren in de tendens doorgezet, behalve bij de Federal Reserve.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs