Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 406 tot 410
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Bitcoin en bitcoin cash verwikkeld in ‘broederstrijd’

Op 8 november bereikte de BTC een recordhoogte van 7.800 dollar maar de koers is ondertussen 22 procent gedaald terwijl de koers van de bitcoin cash ontzettend hard explodeert. Enkele dagen geleden nog ‘maar’ 650 dollar waard en nu al meer dan verdubbeld in waarde, de koers bereikte zelfs een piek van 2660 dollar. Er beweegt wat tussen beide cryptomunten, zoveel is duidelijk!

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Trump reikt Kim Jong-un de hand: “Ik doe mijn best zijn vriend te zijn”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in een opmerkelijke tweet geopperd dat een betere relatie met Noord-Korea tot de mogelijkheden moet behoren. Hij reageerde op een statement van Kim Jong-un waarin die Trump een “oude gek” had genoemd. Trump zei dat hij de Noord-Koreaanse leider nooit “klein en dik” zou noemen. “Ik doe heel hard mijn best om zijn vriend te zijn.”

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Waarom het Westen moet tussenkomen in Jemen

In Jemen heerst sinds 2015 een burgeroorlog. Het armste land in het Midden-Oosten staat volgens de Verenigde Naties aan de vooravond van de ‘ergste hongersnood in decennia’.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Plannen financiële oorlog tegen Qatar komen aan het licht

Gelekte documenten van de e-mail account van Yousef al-Otaiba, de ambassadeur van Saoedi-Arabië, leggen een plan bloot voor een financiële oorlog tegen Qatar.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

China en Rusland boycotten VN bijeenkomst over Venezuela

China, Rusland, Egypte en Bolivia zullen niet aanwezig zijn bij een informele bijeenkomst van de VN Veiligheidsraad over de situatie in Venezuela die georganiseerd is door de Verenigde Staten. Volgens de woordvoerders van de betreffende landen is er geen reden om een bijeenkomst te houden, omdat ze van mening zijn dat het onderwerp van gesprek een binnenlandse kwestie is die door Venezuela zelf opgelost moet worden.