EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4051 tot 4055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

61.000 belastingzondaars kunnen weer op twee oren slapen: gerecht seponeert monsterklacht

Het gerecht gaat geen onderzoek voeren naar de 61.000 Belgen die hun zwart geld regulariseerden. Dat schrijft De Tijd vandaag. Het federaal parket wil niet uitvissen wie wel of niet alles aangaf, zoals de Bijzondere Belastinginspectie vroeg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Deze bubbel is nu al even groot als de subprime-zeepbel!

In Amerika heeft er zich een zeepbel ontwikkeld die nagenoeg dezelfde kenmerken heeft als de vastgoedzeepbel in 2007, vlak voor de wereldwijde financiële crisis losbarstte. Staan we opnieuw op de vooravond van een crisis die heel de wereld in vuur en vlam zet?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Triodos verlaagt spaarrente naar 0 procent

Spaarders bij Triodos Bank krijgen vanaf 3 april geen spaarrente meer over hun spaargeld. De bank verlaagt de spaarrente voor een normale internetspaarrekening als eerste bank in Nederland naar 0 procent.

Triodos, dat zich vooral op het gebied van duurzaamheid wil onderscheiden, hanteerde al langer de laagste spaarrente in Nederland. In oktober vorig jaar werd deze al teruggeschroefd naar 0,1 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

"Westerse banken hebben ruim 20 miljard dollar Russisch geld witgewassen"

Westerse banken waren de voorbije jaren betrokken bij een massale witwasoperatie van crimineel geld uit Rusland. Dat zegt althans het 'Organized Crime and Corruption Reporting Project' waarover de krant The Guardian bericht. Het zou gaan om minstens 20 miljard dollar, dat tussen 2010 en 2014 uit Rusland werd versluisd. Moldavië en Groot-Brittannië speelden een sleutelrol, zo blijkt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017

Noorwegen gaat eerste tunnel voor schepen bouwen

Noorwegen heeft plannen om de eerste tunnel ter wereld voor schepen te bouwen. De overheid lijkt – na meer dan een eeuw vergaderen – groen licht te hebben gegeven voor de aanleg. Met de bouw van de tunnel met een lengte van 1,7 kilometer is een bedrag van 280 miljoen euro gemoeid.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs