EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40501 tot 40505
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

Pimco: VS moet 1,6 biljoen bezuinigen

De VS zitten middenin de 'ring of fire'. In de komende 5-10 jaar moet er worden bezuinigd en/of belastingen worden verhoogd ter grootte van 11% van het bbp. Dat is $1,6 biljoen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

'VS dreigt op Griekenland te gaan lijken'

De Verenigde Staten dreigen met hun grote staatsschuld Griekenland achterna te gaan. Als er de komende jaren niets aan de schuld wordt gedaan, dan verliest het land zijn sterke positie op de financiële markten. Dat stelt de oprichter van de grote internationale vermogensbelegger Pimco, Bill Gross, in een dinsdag gepubliceerd rapport.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

Hedgefondsen zijn positief over de zilverprijs

Zilver is volgens een aantal hedge fund managers het edelmetaal bij uitstek. Veel investeerders zijn zeer positief over het witte edelmetaal en denken dat zilver zal gaan ‘outperformen’ nu centrale banken wereldwijd de liquiditeitskraan hebben opengezet. Dat betekent voornamelijk dat zilver het in de toekomst naar verwachting beter zal doen dan goud. In het derde kwartaal hebben investeerders voor 717,2 metrische ton aan verhandelbare zilverproducten gekocht, het hoogste bedrag sinds een jaar. Analisten verwachten dat de zilverprijs de komende drie kwartalen zal stijgen naar gemiddeld $38,- per troy ounce ounce, aldus persbureau Bloomberg.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

'Westen voert economische oorlog tegen Iran'

Het Westen voert een economische oorlog tegen Iran, maar Iran zal zich daar niet door laten intimideren. Dit zei de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad dinsdag terwijl de Iraanse munteenheid dramatisch kelderde en de vraag naar dollars snel steeg.

Het is volgens Ahmadinejad een geheime oorlog die over de hele wereld wordt gevoerd om te voorkomen dat Iran olie uitvoert en geld uit export kan innen. Hij zei dat het Iraanse volk het voornaamste doelwit van westerse sancties is, maar dat het volk zich niet op de knieën laat dwingen.

De waarde van de Iraanse munteenheid de rial is in een week tijd circa 40 procent afgenomen. Westerse sancties en de volgens waarnemers gerechtvaardigde angst van veel Iraniërs dat de regering al geruime tijd een economisch wanbeleid voert, jagen de inflatie omhoog.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

VS VANDAAG: Wall Street licht hoger van start

Wall Street zal dinsdag naar verwachting met een lichte winst openen, dankzij geruststelling onder beleggers door berichten dat een Spaanse steunaanvraag op handen is, en dankzij eerdere beloftes van centrale banken wereldwijd dat zij actie zullen ondernemen temidden van de zorgen over de wereldwijde economische groei.

Omstreeks 14.50 uur noteren de futures van de Dow Jones Industrial Average 39,00 punten hoger, winnen de S&P 500-futures 6,40 punten en voegen de Nasdaq 100-futures 13,25 punten toe.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs