EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40501 tot 40505 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 28 oktober 2012

Te veel sparen, te weinig consumptie en voortdurende economische malaise

Op verschillende plaatsen lees ik dat de besparingen meer kwaad dan goed doen. “Het IMF geeft toe dat de economische modellen van de EU zijn “gevaarlijk fout” zijn in een crisis die, net zoals in de jaren 1930, het gevolg is van te veel sparen, te weinig consumptie en voortdurende economische malaise.” Zo lees ik. De overheden moeten dus meer uitgeven!!!

[...]

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: zondag 28 oktober 2012

a second greek men has been found dead since the emergence of the

The so-called "Lagarde List" –  the name given by the Greek press to a list containing 1,991 names of wealthy, Swiss-bank-account-possessing Greeks who are being investigated for corruption and tax evasion – is causing a major stir in Greece right now.

Since Friday, two men suspected to be on the list have turned up dead in apparent suicides.

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: zondag 28 oktober 2012

Drukke week op beurzen

De agenda van het Damrak is deze week goed gevuld met cijfers over het afgelopen kwartaal van TNT Express op maandag, Imtech, TomTom, Docdata, Hitt, Macintosh en Aperam op dinsdag, gevolgd door Air France-KLM, ArcelorMittal, Kas Bank en Logica op woensdag.

Shell opent op donderdag de boeken, samen met Arcadis, Wereldhave, Neways, Pharming, Fornix en Holland Colours. Brunel en Vastned sluiten vrijdag de week af.

In het buitenland wordt het eveneens een drukke week. In de VS staan de zwaarwegende fondsen ExxonMobil, Chevron en Pfizer op de rol, samen met onder meer bedrijven als Visa, Ford, Starbucks, Kellogg, US Steel en Electronic Arts.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 28 oktober 2012

'Spanje heeft nog geen hulp van ECB nodig'

Spanje zal voorlopig geen beroep hoeven te doen op het steunprogramma van de Europese Centrale Bank (ECB) voor het opkopen van staatsleningen.

Dat heeft het Oostenrijkse ECB-bestuurslid Ewald Nowotny zondag gezegd op de Oostenrijkse radio.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 28 oktober 2012

'Trojka wil meer Griekse schuld afschrijven'

De trojka van EU, ECB en IMF wil een nieuwe afschrijving op Griekse staatsschulden, waarbij vooral overheden een groot deel van hun Griekse bezittingen moeten afboeken.

De trojka van EU, ECB en IMF wil een nieuwe afschrijving op Griekse staatsschulden, waarbij vooral overheden een groot deel van hun Griekse bezittingen moeten afboeken.

Dat meldt het Duitse blad Der Spiegel op basis van inzage in een voorlopig rapport van de trojka over Griekenland.

Eerder schreven private schuldeisers al een flink deel van hun Griekse schulden af, maar nu zouden onder meer de eurolanden een zogenoemde 'haircut' moeten doen. Dat zou betekenen dat belastingbetalers opdraaien voor de afschrijving.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs